Închide meniul

„E excepţional!” Mihai Stoica laudă un jucător de la FCSB, pe care Gigi Becali l-a criticat: „E un exemplu pentru toţi”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 decembrie 2023, 0:02

Reclamă
„E excepţional! Mihai Stoica laudă un jucător de la FCSB, pe care Gigi Becali l-a criticat: „E un exemplu pentru toţi

Gigi Becali începe "revoluţia" în lotul FCSB-ului

Gigi Becali, alături de Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica laudă un jucător de la FCSB, pe care Gigi Becali l-a criticat. Este vorba de croatul Damjan Djokovic, unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali nu a ezitat să îl critice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica spune că Damjan Djokovic este un exemplu pentru toată lumea pentru modul în care se antrenează. După câteva evoluţii mai slabe, Becali a decis să îl scoată din prima echipă pe mijlocaş. Djokovic a jucat 21 de meciuri pentru FCSB în acest sezon şi a marcat de 4 ori şi a dat o pasă decisivă.

„Nu ştiu de ce Djokovic nu mai e la fel ca la început. El nu pasează pe poziţia în care jucătorul va ajunge, el pasează în poziţia în care îl vede pe jucător”, au fost nemulţumirile făcute publice de Gigi Becali la adresa mijlocaşului.

Mihai Stoica laudă un jucător de la FCSB, pe care Gigi Becali l-a criticat

„Djokovic e un băiat senzaţional, foarte deosebit de alţii. Am văzut foarte mulţi jucători cărora le place să se antreneze, dar cei care trec de o vârstă se antrenează aşa în 2/4, nu e cazul lui Djokovic. 

Eu n-am văzut jucător să se antreneze cu o aşa asiduitate. Nu l-am văzut la un antrenamente să fie puţin sub ce e de obicei. Toată viaţa a fost titular, aici experimentează şi o situaţie de genul ăsta. E excepţional, un exemplu pentru toată lumea”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Florinel Coman şi-a aflat pedeapsa după ce a căutat cartonaşul roşu în meciul cu Oţelul

Florinel Coman şi-a aflat pedeapsa după ce a căutat cartonaşul roşu în meciul cu Oţelul, pierdut de FCSB, 0-2. LPF l-a suspendat doar o etapă, aşa că Mbappe va sta în meciul de cupă cu FC U Craiova şi va putea evolua în duelul cu CFR Cluj.

În timpul duelului cu Oţelul Galaţi, Coman a încasat un cartonaş galben şi ar fi fost suspendat pentru meciul cu CFR Cluj, pentru cumul de cartonaşe. Pentru a fi apt cu ardelenii, Florinel a cerut al doilea galben în prelungiri şi l-a şi primit.

„Eliminare Coman Florinel Teodor (FC FCSB) – În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1. din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru un meci și i se aplică o penalitate sportivă de 740 lei”, se arată în comunicatul emis de lpf.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și