Închide meniul

Florinel Coman şi-a aflat pedeapsa după ce a căutat cartonaşul roşu în meciul cu Oţelul. Ce suspendare a putut primi de la LPF

Dan Roșu Publicat: 6 decembrie 2023, 15:18

Reclamă
Florinel Coman şi-a aflat pedeapsa după ce a căutat cartonaşul roşu în meciul cu Oţelul. Ce suspendare a putut primi de la LPF

Florinel Coman şi-a aflat pedeapsa după ce a căutat cartonaşul roşu în meciul cu Oţelul

Florinel Coman, în timpul unui interviu - Antena Sport

Florinel Coman şi-a aflat pedeapsa după ce a căutat cartonaşul roşu în meciul cu Oţelul, pierdut de FCSB, 0-2. LPF l-a suspendat doar o etapă, aşa că Mbappe va sta în meciul de cupă cu FC U Craiova şi va putea evolua în duelul cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul duelului cu Oţelul Galaţi, Coman a încasat un cartonaş galben şi ar fi fost suspendat pentru meciul cu CFR Cluj, pentru cumul de cartonaşe. Pentru a fi apt cu ardelenii, Florinel a cerut al doilea galben în prelungiri şi l-a şi primit.

Florinel Coman şi-a aflat pedeapsa după ce a căutat cartonaşul roşu în meciul cu Oţelul

Şi planul lui Florinel Coman i-a ieşit, astfel că el a fost suspendat o etapă, fiind amendat şi cu 740 de lei.

„Eliminare Coman Florinel Teodor (FC FCSB) – În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1. din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru un meci și i se aplică o penalitate sportivă de 740 lei”, se arată în comunicatul emis de lpf.ro.

Pedeapsa pe care o cere Adrian Porumboiu pentru Florinel Coman

Fostul arbitru Adrian Porumboiu, care a fost în trecut şi patron la FC Vaslui, a solicitat o sancţiune care ar fi încurcat-o foarte tare pe FCSB. Iată pedeapsa pe care o cerea Adrian Porumboiu pentru Florinel Coman.

Reclamă

”Cazul Florinel e foarte simplu și sunt cât se poate de obiectiv. Florinel e fotbalist foarte bun, cade în astfel de abateri puerile, îi scade din valoare. În primul rând, vinovat e el că a înjurat arbitrul, dar și arbitrul care nu înțeleg de ce nu i-a dat roșu direct. Ce mai așteaptă? Să-i dea și două palme? Practic e un gest total deplasat al lui Coman.

Primul galben cred că a fost pentru proteste, al doilea galben o caricatură care nu are ce căuta în fotbal, dacă vorbim de fairplay. Că te păzește să stai în etapa care nu prea te interesează, de Cupă, și să joci în meciul importat cu CFR. Metoda găsită nu e cea mai ortodoxă. S-au folosit de o chichiță, de o șmecherie, jenant.

Dacă vorbim în momentul în care ne aflăm și ar trebui să ne debarasăm de șmecheriile ăstea, Comisia își va spune cuvântul. Obligatoriu două etape, n-ai cum altfel. Imaginile erau foarte clare, cum înjură arbitrul. Nu înțeleg ce fel de arbitru ești, să te lași înjurat. Eu am dat afară un jucător, pe Radu Niculescu, pentru că după un galben s-a închinat.

Reclamă 4 / 0/3

I-am dat al doilea galben, roșu. Dacă te respecți. Dacă te înjură în față, se vede pe imagini la televizor. Contează aceste imagini, Comisia poate să ia decizii. Eu vorbesc strict regulamentar, regulamentul are niște noțiuni foarte clare de fairplay.

Bază în regulament e să nu înjuri arbitrul. E o încercare de trișat. Nu se impunea al doilea, de ce să ceri al doilea cartonaș galben, pentru ce. Măcar de o făceau deștept, se agitau toți pe bancă. A fost vizibilă treaba, șmecheria a fost vizibilă”, a declarat Adrian Porumboiu pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out 9:41 Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%” 9:11 „Îl are exemplu pe Tănase!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 8:57 Xabi Alonso nu se opreşte după ce a intrat în istoria fotbalului cu Bayer Leverkusen: „Băieţii mei merită tripla” 8:30 Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu” 8:22 „Aşa i-a promis lui Gigi!” Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul Vezi toate știrile
Citește și