Închide meniul

„E imposibil aşa”. Gigi Becali, criticat după Rapid – FCSB 4-0: „Nu-i văd bine”. Marea greşeală a patronului roş-albaştrilor

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 10 martie 2024, 10:26

„E imposibil aşa. Gigi Becali, criticat după Rapid – FCSB 4-0: „Nu-i văd bine. Marea greşeală a patronului roş-albaştrilor

Gigi Becali, criticat după Rapid - FCSB 4-0: "Nu-i văd bine"

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a fost criticat după Rapid – FCSB 4-0. Liderul din Liga 1 a fost de nerecunoscut în meciul de pe Arena Naţională, din ultima etapă a sezonului regulat. Echipa lui Cristiano Bergodi a defilat în repriza secundă, iar giuleştenii au relansat lupta pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Goian, fostul fundaş al roş-albaştrilor, a ţinut să îi reproşeze anumite decizii lui Gigi Becali. Fostul jucător consideră că plecarea lui Andrea Compagno a reprezentat o eroare uriaşă, mai ales că FCSB aşteaptă un titlu de campioană încă din 2015.

Gigi Becali, criticat după Rapid – FCSB 4-0: „Este o mare greşeală”

Pe Dorin Goian nu l-a impresionat nici Alex Băluţă, diferenţele dintre acesta şi atacantul italian fiind foarte mari:

„FCSB n-a contat, aș vrea să pot să remarc vreun jucător dar chiar n-am pe cine! N-a jucat absolut nimic. Tare mult mă tem de faptul că de-acum vor începe emoțiile pentru FCSB. De 2-3 etape, ca formă per ansamblu a echipei, se simțea că sunt într-o scădere cumva, că nu traversează o perioadă de nivelul cu care ne obișnuiseră. Acum a venit cumva și confirmarea la nivel de rezultat. Vor trebui să găsească repede soluții de ieșire de aici, nu-i văd bine.

Am spus de la bun început, când a fost lăsat să plece Compagno, că este o mare-mare greșeală! Dacă aș fi fost în locul patronului îl țineam astfel încât să câștig campionatul, mai ales că de atâția ani exista așteptarea asta. Și vedeam apoi ce era de făcut, aveam vreme să caut după un înlocuitor pentru el. A plecat Compagno, un număr 9 autentic, bătăios, cu joc de cap… Și acum joci cu Alex Băluță, pe care nu-l ajută nici statura… nu-l ajută nimic! E imposibil așa”, a declarat Dorin Goian, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Jucătorii lui Rapid l-au impresionat pe Dorin Goian, iar Papeau, Rrahmani şi Krasniqi s-au numărat printre remarcaţii fostului fundaş:

„Nu sunt prea multe lucruri de spus, acesta e adevărul. Rapidul a făcut un meci foarte-foarte bun, per total. A arătat foarte bine azi ca echipă, iar jucătorii de la mijloc în sus mi se par incredibili! Papeau, Rrahmani, Krasniqi… Prestații de excepție pe Arena Națională”, a mai spus Dorin Goian.

Victor Angelescu, ironie devastatoare la adresa lui Gigi Becali, după ce Rapid a umilit FCSB: „Eu zic să bage şampania înapoi la rece, că la fotbal îi batem oricând”

Victor Angelescu a făcut o ironie devastatoare la adresa lui Gigi Becali, după ce Rapid a umilit FCSB. Giuleştenii s-au impus cu 4-0 în ultima etapă a sezonului regulat în faţa liderului din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Angelescu, acţionarul minoritar al celor de la Rapid, nu l-a uitat pe Gigi Becali. Acesta a taxat dur declaraţiile patronului celor de la FCSB şi l-a ironizat, după ce acesta a declarat în mai multe rânduri că soarta campionatului s-a decis:

„Nu toată lumea zicea, domnul Becali zicea (n.r. că e gata campionatul). Chiar vreau să văd şi eu unde este, că a zis că ne bate pe valoare, că ne surclasează, că nu ştie ce se întâmplă, că o să fie la 18 puncte.

Eu zic să bage şampania înapoi la rece, că la fotbal îi batem oricând. Îi cam batem de ceva timp. Azi a fost o diferenţă mare între noi şi ei, de la valoare până la orice. Unde-i valoarea acum, domnu’ Becali? Unde-i valoarea?

Şampania încă o are, că e încă pe primul loc, dar pe valoare greu. Cred că am arătat că suntem echipa mai bună azi, am fost mult mai buni, dar rămâne diferenţa de puncte, FCSB are prima şansă, dar eu zic totuşi să o ţină la rece, campionatul se joacă”, a declarat Victor Angelescu, la primasport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și