Închide meniul

Victor Angelescu, ironie devastatoare la adresa lui Gigi Becali, după ce Rapid a umilit FCSB: „Unde-i valoarea, domnu’ Becali?”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 10 martie 2024, 8:28

Victor Angelescu, ironie devastatoare la adresa lui Gigi Becali, după ce Rapid a umilit FCSB: „Unde-i valoarea, domnu Becali?

Victor Angelescu, ironie devastatoare la adresa lui Gigi Becali, după ce Rapid a umilit FCSB

Victor Angelescu şi Gigi Becali / Colaj Antena Sport & Hepta

Victor Angelescu a făcut o ironie devastatoare la adresa lui Gigi Becali, după ce Rapid a umilit FCSB. Giuleştenii s-au impus cu 4-0 în ultima etapă a sezonului regulat în faţa liderului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Cristiano Bergodi a făcut o repriză secundă de vis pe Arena Naţională, iar lupta pentru titlu a fost relansată chiar înaintea debutului în play-off.

Victor Angelescu, ironie devastatoare la adresa lui Gigi Becali, după ce Rapid a umilit FCSB: „Eu zic să bage şampania înapoi la rece, că la fotbal îi batem oricând”

Victor Angelescu, acţionarul minoritar al celor de la Rapid, nu l-a uitat pe Gigi Becali. Acesta a taxat dur declaraţiile patronului celor de la FCSB şi l-a ironizat, după ce acesta a declarat în mai multe rânduri că soarta campionatului s-a decis:

„Nu toată lumea zicea, domnul Becali zicea (n.r. că e gata campionatul). Chiar vreau să văd şi eu unde este, că a zis că ne bate pe valoare, că ne surclasează, că nu ştie ce se întâmplă, că o să fie la 18 puncte.

Eu zic să bage şampania înapoi la rece, că la fotbal îi batem oricând. Îi cam batem de ceva timp. Azi a fost o diferenţă mare între noi şi ei, de la valoare până la orice. Unde-i valoarea acum, domnu’ Becali? Unde-i valoarea?

Reclamă

Şampania încă o are, că e încă pe primul loc, dar pe valoare greu. Cred că am arătat că suntem echipa mai bună azi, am fost mult mai buni, dar rămâne diferenţa de puncte, FCSB are prima şansă, dar eu zic totuşi să o ţină la rece, campionatul se joacă”, a declarat Victor Angelescu, la primasport.ro.

Dan Şucu, mesaj pentru Becali după ce Rapid şi-a umilit rivala

Dan Şucu a avut un mesaj pentru Becali după ce Rapid şi-a umilit rivala. Totuşi, acţionarul majoritar spune că FCSB este echipă puternică, în ciuda faptului că a pierdut clar derby-ul.

Dan Şucu, în discursul său, a făcut referire la declaraţiile pline de optimism ale lui Gigi Becali înaintea derby-ului.

Reclamă 4 / 0/3

„Cea mai frumoasă seară. Aş vrea să scot în evidenţă că, în ciuda scorului, echipa adversă e echipă bună. Aroganţa e boală grea. Eu sper ca la Rapid să nu ajungem aroganţi. În seara aceasta, noi şi suporterii începem să ştim cât de puternici suntem. Toate golurile mi-au plăcut. Din zi în zi eu cred că ne întărim. Iar mi-au luat băieţii bani, îmi doresc să îmi ia în continuare”, a spus Dan Şucu la plecarea de la stadion.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și