Închide meniul

„Sunt infatuați! Rușine!” Adrian Porumboiu, atac direct la adresa arbitrilor VAR de la FCSB – Rapid 2-2!

Alex Ioniță Publicat: 21 aprilie 2024, 14:34

Reclamă
„Sunt infatuați! Rușine! Adrian Porumboiu, atac direct la adresa arbitrilor VAR de la FCSB – Rapid 2-2!

Adrian Porumboiu, atac direct la adresa arbitrilor VAR de la FCSB - Rapid 2-2

Adrian Porumboiu, la un meci / Hepta

Adrian Porumboiu a lansat un atac direct la adresa arbitrilor VAR de la FCSB – Rapid 2-2! Fostul mare central a criticat în termeni dur prestația oficialilor de la derby-ul de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida din etapa a 5-a a Ligii 1 a fost plină de momente controversate, de la faulturi dure în careu, până la goluri anulate care au stârnit un val imens de reacții.

Adrian Porumboiu, atac direct la adresa arbitrilor VAR de la FCSB – Rapid 2-2

Acum, Adrian Porumboiu s-a implicat în scandalul momentului din Liga 1, care a început după încheierea meciului de pe Arena Națională.

Fostul patron de la FC Vaslui este de părere că arbitrii din camera VAR sunt infatuați și că aceștia nu se implică pe cât ar trebui, în timpul partidelor din Liga 1.

„Tot timpul există faze și dacă nu te duci la VAR să le consulți, or să iasă discuții. Acolo unii sunt infatuați! Eu zic că trebuie să ne facă o mare cinste câțiva arbitri care calcă pe același pământ ca și noi. Trebuia măcar unul din camera VAR să-l cheme pe central. Pentru a elimina orice fel de dubii, te duci să verifici la VAR anumite faze care știi că pot fi decisive.

Reclamă

Îți e rușine să te duci să vezi? Radu Petrescu trebuia să-l cheme pe Bîrsan să revadă fazele. Dacă nu l-au chemat măcar puteau să discute în cască. Am văzut și foarte multe controverse la golul marcat de Rapid, dar care a fost anulat

Orice comentariu e lipsit de conținut. Ar trebui să se facă ordine la nivel mondial, pentru că sunt anumiți arbitri care greșesc în favoarea anumitor echipe. Lui Bîrsan i-aș fi dat o notă de trecere, nu sunt așa de indulgent, dar una peste alta el se străduiește.

Ce nu mi-a plăcut este că la un moment dat a început să țipe la jucători. Una peste alta el are o linie care nu-l ridică peste linie, dar îl ține pe linia de salvare”, a spus Adrian Porumboiu, la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2

Victor Angelescu aşteaptă explicaţii de la preşedintele CCA, Kyros Vassaras.

„Nu sunt mulțumit de rezultat, pentru că sută la sută viciat. Ne-au scos mingea din poartă. Nu se poate așa ceva! Am avut gol valabil la Hasani la 0-0, nu se uită nimeni. Avem gol valabil, ne-o scoate din poartă. La faza golului de 2-2 iese mingea în aut de poartă. În minutul 80 avem penalty…

Pe Hromada l-a accidentat foarte grav, a lăsat faza să continue. De ce a anulat golul? De ce nu s-a dus la VAR? Ar fi fost 3-1 și se termina meciul.

Se vede pe TV cum iese mingea din teren la Olaru. Radu Petrescu numai așa face de fiecare dată când ne arbitrează pe noi. FCSB oricum e campioană, dar noi ne batem pentru locul 2, nu se poate să tratezi așa astfel de faze.

Nu se poate tot în favoarea FCSB. Maniera a fost incredibilă. La gol a fost fault la Hromada.

Nu ne-au dat nimic nici în a doua repriză. Să iasă domnul Vassaras să arate linii, să explice. Măcar să ne arate liniile și să vedem că am greșit noi. Ori sunt extrem de slabi, ori presiunea din tribune…„, a declarat Victor Angelescu, potrivit sursei citate anterior.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și