Închide meniul

„E noul David Miculescu!”. Adrian Mititelu şi-a mai luat un atacant după plecarea lui Andrea Compagno la FCSB. Are 20 de ani şi vine din Italia

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2022, 20:33

„E noul David Miculescu!. Adrian Mititelu şi-a mai luat un atacant după plecarea lui Andrea Compagno la FCSB. Are 20 de ani şi vine din Italia

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, apel disperat pentru suporteri

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu şi-a mai luat un atacant după ce l-a vândut pe Andrea Compagno la FCSB, în schimbul a 1.5 milioane de euro. Patronul lui FC U Craiova 1948 a bătut palma cu Vladislav Blănuţă, internaţional U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 20 de ani a semnat cu oltenii lui Mititelu şi vine de la Pescara, echipă din Serie C. În Italia, acolo unde a ajuns în 2019, Blănuţă a jucat numai 6 meciuri la prima echipă.

Adrian Mititelu şi-a mai luat un atacant. A semnat cu Vladislav Blănuţă

Atacantul moldovean este adus gratis şi, dacă va confirma, va putea fi transferat definitiv pentru 400.000 de euro. Pescara păstrează şi 20% dintr-un viitor transfer.

E un copil foarte promițător, în care îmi pun mai speranțe. Sincer, mi l-a recomandat Fane Stoica. Sunt șanse ca băiatul să fie chemat în curând și la prima reprezentativă a Moldovei. Are 1,90 metri, lovește mingea bine cu capul, e un fel de Miculescu”, a declarat Adrian Mititelu pentru playsport.ro.

Până să ajungă în Italia, Blănuţă a jucat pentru juniorii Rapidului. În prezent, atacantul de 20 de ani are o cotă de piaţă de 50.000 de euro. În Primavera 1 a înscris 10 goluri şi a oferit 2 pase decisive în 33 de apariţii.

Reclamă

Şi Jibril Ibrahimi a semnat cu FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu i-a găsit înlocuitor lui Andrea Compagno în atacul lui FC U Craiova 1948. Oltenii l-au transferat pe Jibril Ibrahimi, un vârf nigerian de doar 19 ani.

Jibril Ibrahimi vine la echipa lui Adrian Mititelu din Republica Moldova, de la FC Sfântu Gheorghe. FC U Craiova 1948 a plătit 250.000 de euro pentru serviciile sale, plus 20% dintr-un viitor transfer.

Jibril Ibrahimi a înscris șase goluri în șapte partide disputate în acest sezon la FC Sfântu Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul de 19 ani este cotat la 125.000 de euro, conform transfermarkt.com. Îniante să ajungă în Republica Moldova, Ibrahimi a mai evoluat la Abuja FC, în țara natală.

Adrian Mititelu, pregătit să vândă la marea rivală CSU Craiova

Patronul lui FCU Craiova și-a pierdut răbdarea și a anunțat că, de acum înainte, va vinde jucători la orice echipă din Liga 1, pentru a obține profit și a acoperi „găurile” din trecut.

Nu mai vreau să fiu acel Adrian Mititelu pe care voi îl știți, care nu vinde la nimeni, pentru că am fost considerat prostul României. Râdeau de mine și îmi ziceau că nu am știut să fac management fotbalistic!

Florin Costea a fost vârful iceberg-ului. A fost o sumă mare: 6 milioane de euro jos, oferiți și refuzați. Dar au fost jucători la 1-2 milioane: Dănănae, Gângioveanu, Dina, Wobbay – puteam să fiu cel mai bogat din România, dacă știam să fac management sportiv. Mi-am revenit, nu mai sunt prostul de atunci.

Și CSU dacă vrea să cumpere de la noi, eu vând, nu am nicio problemă. Domnul Rotaru are bani, să îmi dea 5 milioane și i-l dau pe Bauza. Care e problema? Eu sunt sărac, îmi trebuie 5 milioane ca să termin baza. Eu nu am afaceri în spate ca Șucu, Becali, Rotaru. Trebuie să supraviețuiesc.

Să fie clar, să mă înjure suporterii anticipat, să nu mai aibă surprize: noi vindem la oricine, inclusiv lui CSU. Nu e nicio problemă dacă domnul Rotaru vrea un jucător. Asta nu înseamnă că nu vreau să facem o echipă puternică„, a spus Adrian Mititelu, la Pro Arena.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și