Închide meniul

Adrian Mititelu i-a găsit înlocuitor lui Andrea Compagno! Atacantul transferat de FC U Craiova 1948. Cât au plătit oltenii

Alexandru Ivan Publicat: 3 septembrie 2022, 18:32

Adrian Mititelu i-a găsit înlocuitor lui Andrea Compagno! Atacantul transferat de FC U Craiova 1948. Cât au plătit oltenii

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, apel disperat pentru suporteri

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Adrian Mititelu i-a găsit înlocuitor lui Andrea Compagno
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Duminică, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Adrian Mititelu i-a găsit înlocuitor lui Andrea Compagno în atacul lui FC U Craiova 1948. Oltenii l-au transferat pe Jibril Ibrahimi, un vârf nigerian de doar 19 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jibril Ibrahimi vine la echipa lui Adrian Mititelu din Republica Moldova, de la FC Sfântu Gheorghe. FC U Craiova 1948 a plătit 250.000 de euro pentru serviciile sale, plus 20% dintr-un viitor transfer.

Adrian Mititelu i-a găsit înlocuitor lui Andrea Compagno la FC U Craiova 1948


Jibril Ibrahimi a înscris șase goluri în șapte partide disputate în acest sezon la FC Sfântu Gheorghe.

Reclamă

Atacantul de 19 ani este cotat la 125.000 de euro, conform transfermarkt.com. Îniante să ajungă în Republica Moldova, Ibrahimi a mai evoluat la Abuja FC, în țara natală.

Adrian Mititelu s-a dezlănțuit: „Sunteți orbi, surzi, nu înțelegeți nimic!”

Adrian Mititelu s-a dezlănțuit după ce a fost criticat aspru de o parte a fanilor lui FC U Craiova 1948. Totul a pornit după ce finanțatorul oltenilor l-a vândut pe Andrea Compagno la FCSB în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro.

Reclamă

„Încetați cu inepțiile, faceți foarte mult rău! Nu aveți niciun drept să-mi faceți atâtea reproșuri, clubul consumă 15.000 de euro pe zi și produce maxim 5.000, prin urmare există un deficit de minim 10.000 de euro pe zi.

Faceți calculul și o să vedeți! De la reînființare și până în prezent, au zburat circa 12 milioane de euro, pe lângă cele 25 pierdute înainte! Sunt investitorul din fotbal cu cel mai mare deficit și voi sunteți orbi, surzi, nu înțelegeți nimic! Ați cumpărat 600 de abonamente și mă înjurați pe mine de dimineața până seara.

Am suferit enorm pentru echipa asta, însă vouă nu vă pasă în niciun fel, toți vă pricepeți mai bine decât mine, toată ziua dați sfaturi și susțineți fel și fel de fantasmagorii! Nu vă datorez nimic! N-am nicio obligație față de nimeni”, a scris Adrian Mititelu, pe contul de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu, pregătit să vândă la marea rivală CSU Craiova

Adrian Mititelu este pregătit să vândă la marea rivală CSU Craiova. Patronul lui FCU Craiova și-a pierdut răbdarea și a anunțat că, de acum înainte, va vinde jucători la orice echipă din Liga 1, pentru a obține profit și a acoperi „găurile” din trecut.

„Nu mai vreau să fiu acel Adrian Mititelu pe care voi îl știți, care nu vinde la nimeni, pentru că am fost considerat prostul României. Râdeau de mine și îmi ziceau că nu am știut să fac management fotbalistic!

Florin Costea a fost vârful iceberg-ului. A fost o sumă mare: 6 milioane de euro jos, oferiți și refuzați. Dar au fost jucători la 1-2 milioane: Dănănae, Gângioveanu, Dina, Wobbay – puteam să fiu cel mai bogat din România, dacă știam să fac management sportiv. Mi-am revenit, nu mai sunt prostul de atunci.

Și CSU dacă vrea să cumpere de la noi, eu vând, nu am nicio problemă. Domnul Rotaru are bani, să îmi dea 5 milioane și i-l dau pe Bauza. Care e problema? Eu sunt sărac, îmi trebuie 5 milioane ca să termin baza. Eu nu am afaceri în spate ca Șucu, Becali, Rotaru. Trebuie să supraviețuiesc.

Să fie clar, să mă înjure suporterii anticipat, să nu mai aibă surprize: noi vindem la oricine, inclusiv lui CSU. Nu e nicio problemă dacă domnul Rotaru vrea un jucător. Asta nu înseamnă că nu vreau să facem o echipă puternică„, a spus Adrian Mititelu, la Pro Arena.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”