Închide meniul

E oficial! FCSB revine pe Arena Naţională pentru meciul cu Poli Iaşi! Ce preţuri au biletele

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 16 august 2023, 17:35

E oficial! FCSB revine pe Arena Naţională pentru meciul cu Poli Iaşi! Ce preţuri au biletele

E oficial! FCSB revine pe Arena Naţională pentru meciul cu Poli Iaşi

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci/ Profimedia Images

FCSB revine pe Arena Naţională pentru meciul cu Poli Iaşi! Echipa patronată de Gigi Becali a anunţat pe Facebook că a pus în vânzare biletele la meciul din etapa a 6-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va juca pe Arena Naţională partida cu Poli Iaşi, după care stadionul va fi din nou închis pentru Festivalul Comic Con 2023.

E oficial! FCSB revine pe Arena Naţională pentru meciul cu Poli Iaşi!

Bilete online pentru FCSB – Poli Iași!

FCSB anunță că a pus în vânzare, online, biletele pentru partida cu Politehnica Iași, contând pentru a șasea etapă a Superligii, care se va disputa duminică, începând cu 21:30, pe Arena Națională.
Tichetele sunt disponibile pe www.bilete-fcsb.ro, la următoarele prețuri:

VIP 1 – 100 LEI
VIP 2 – 75 LEI
VIP 3 – 60 LEI
TRIBUNA 2 – 30 LEI
PELUZA – 15 LEI

Reclamă

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

E-ticketele pot fi achiziționate până duminică, 20 august, la ora 19:00.

Casele de bilete vor fi deschise conform următorului program:

Reclamă 4 / 0/3

SÂMBĂTĂ, 19 AUGUST – 11:00 – 19:00 – Bulevardul Basarabia
DUMINICĂ, 20 AUGUST – 11:00 – 21:30 – Bulevardul Basarabia, Str. Maior Ion Coravu

De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Arena Națională:
1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.
2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de la Arena Națională. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.

Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului.

Vă așteptăm alături de noi!”, a transmis FCSB pe contul ei de Facebook.

Nordsjaelland primeşte întăriri înaintea returului cu FCSB, din Conference League. Probleme tot mai mari pentru roş-albaştri

Nordsjaelland primeşte întăriri înaintea returului cu FCSB, din UEFA Conference League. Unul dintre cei mai importanţi jucători din defensiva danezilor este apt de joc. Căpitanul Kian Hansen (34 de ani) poate fi titular în confruntarea care va fi joi, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

FCSB s-a chinuit pe stadionul din Ghencea, în meciul tur cu Nordsjaelland. A remizat alb şi nu a avut niciun şut pe spaţiul porţii adverse, în condiţiile în care vicecampioana României a jucat o jumătate de oră în superioritate numerică.

Fundaşul central Kian Hansen a dezvăluit, cu o zi înaintea meciului cu FCSB, că nu mai are nicio problemă fizică şi că va fi în lot.

Reclamă

Mi-am revenit. Am avut o mică accidentare la coapsă, dar din fericire sunt la nivel maxim din nou şi pot juca”, a spus Kian potrivit bold.dk.

Şi antrenorul lui Nordsjaelland, Johannes Hoff Thorup, a dezvăluit în faţa jurnaliştilor danezi că îşi doreşte să îl folosească titular pe Hansen. Veteranul cotat la 400.000 de euro a fost jucător de bază în ultimele sezoane la Nordsjaelland. În ultima ediţie de campionat a jucat din primul minut în 31 de partide din campionat. În actualul sezon a fost titular în 3 meciuri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și