Închide meniul

Nordsjaelland primeşte întăriri înaintea returului cu FCSB, din Conference League. Probleme tot mai mari pentru roş-albaştri

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 august 2023, 17:02

Reclamă
Nordsjaelland primeşte întăriri înaintea returului cu FCSB, din Conference League. Probleme tot mai mari pentru roş-albaştri

Nordsjaelland primeşte întăriri înaintea returului cu FCSB, din Conference League

Jucătorii lui Nordsjaelland, în meciul cu FCSB din Ghencea / Profimediaimages

Nordsjaelland primeşte întăriri înaintea returului cu FCSB, din UEFA Conference League. Unul dintre cei mai importanţi jucători din defensiva danezilor este apt de joc. Căpitanul Kian Hansen (34 de ani) poate fi titular în confruntarea care va fi joi, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a chinuit pe stadionul din Ghencea, în meciul tur cu Nordsjaelland. A remizat alb şi nu a avut niciun şut pe spaţiul porţii adverse, în condiţiile în care vicecampioana României a jucat o jumătate de oră în superioritate numerică.

Nordsjaelland primeşte întăriri înaintea returului cu FCSB

Fundaşul central Kian Hansen a dezvăluit, cu o zi înaintea meciului cu FCSB, că nu mai are nicio problemă fizică şi că va fi în lot.

Mi-am revenit. Am avut o mică accidentare la coapsă, dar din fericire sunt la nivel maxim din nou şi pot juca„, a spus Kian potrivit bold.dk.

Şi antrenorul lui Nordsjaelland, Johannes Hoff Thorup, a dezvăluit în faţa jurnaliştilor danezi că îşi doreşte să îl folosească titular pe Hansen.

Reclamă

Veteranul cotat la 400.000 de euro a fost jucător de bază în ultimele sezoane la Nordsjaelland. În ultima ediţie de campionat a jucat din primul minut în 31 de partide din campionat. În actualul sezon a fost titular în 3 meciuri.

FCSB a plecat spre Danemarca însoţită de ultraşii din Peluza Nord

Echipa antrenată de Elias Charalambous o va întâlni joi, de la ora 20.00, în deplasare, pe Nordsjaelland, în meciul retur contând pentru turul 3 preliminar din Conference League.

Fanii din Peluza Nord au călătorit în acelaşi avion cu jucătorii FCSB-ului. Liderul galeriei vicecampioanei Ligii 1, Gheorghe Mustaţă, a pus la punct o organizare specială pentru meciul foarte important cu danezii.

Reclamă 4 / 0/3

Roş-albaştrii vor fi susţinuţi în Danemarca de fanii săi de tradiţie, care fac deplasarea cu echipa la fiecare meci. FCSB a jucat cu CFR Cluj şi cu Nordsjaelland, pe Ghencea, cu stadionul aproape plin. Gigi Becali a încasat câteva sute de mii de euro din biletele vândute la aceste două meciuri.

Avertisment pentru FCSB, înaintea returului cu Nordsjaelland

Un avertisment pentru FCSB, înaintea returului cu Nordsjaelland, vine de la Dinu Gheorghe. Acesta spune că returul cu danezii de la Nordshaelland se poate transforma într-un coşmar pentru echipa lui Elias Charalambous.

Dinu Gheorghe a comparat returul cu Nordsjaelland cu „dubla” de anul trecut cu danezii de la Silkeborg. Cu Dică pe bancă, FCSB a fost umilită în ambele meciuri cu scorul de 5-0.

Probabil va fi un sistem defensiv bine pus la punct. Ei vor câștiga mingea foarte greu acolo, probabil va fi o posesie 75 la 25 pentru danezi.

FCSB mă gândesc că va încerca mult contraatac pe Băluță, să primească multe mingi în spatele fundașilor centrali. Acum să vedem dacă va reuși și cât se vor tampona cu ei. Nici danezii nu sunt veniți azi în fotbal. Am văzut că duminică a bătut pe Randers cu 5-0 în deplasare.

E foarte greu acolo. Chiar dacă au ambii fundași centrali accidentați și au un joc în plus, o să vedeți că va fi un joc greu. Eu zic că FCSB trebuie să stea bine defensiv.

Ce au făcut aici, dar ce vor face acolo, cu publicul în spate… vor pasa, pentru că sunt acomodați cu mingea alunecă pe acel teren.

Reclamă

O să fie greu, greu! A fost clar că adversarul cel mai greu l-a avut FCSB. Noi nu suntem nici măcar în lumea a doua, ci a treia.

FCSB, dacă nu marchează acolo, nu are șanse. Trebuie să marcheze obligatoriu. Fără gol va fi greu să reziste. Mie mi-e teamă, sincer, să nu vedem un Silkeborg”, a spus Dinu Gheorghe pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! Vezi toate știrile
Citește și