Închide meniul

„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2024, 10:25

Reclamă
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin! Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1

Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1

Dumitru Dragomir / Profimedia

Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1. Fostul şef al LPF a surprins şi a spus că Matei Ilie, fundaşul de 20 de ani al celor de la CFR Cluj, este cel mai scump jucător din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir e de părere că Matei Ilie poate călca pe urmele lui Radu Drăguşin şi să ajungă să joace în Anglia. 7 milioane de euro ar plăti Dragomir pe fundaşul de 20 de ani al celor de la CFR Cluj.

Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1

“Lixandru şi Şut sunt de bani mulţi. Trebuie să îi iei pe amândoi. Aş da 10 milioane de euro pe cei doi. Atât aş da eu. Florinel Coman costă în jur de 5-6 milioane de euro, Mitriţă, 3-4. Otele este şi el de 3-4 milioane, ca şi Bîrligea, e tânăr. Matei Ilie merge spre 7 milioane de euro. Cu cine vorbiţi voi? Este peste toţi. Are 20 de ani, 1,90 şi ceva, de picior stâng.

Se duce în Anglia şi joacă. Eu zic că acum e de nivelul lui Drăguşin. Da, l-am pus peste Coman. Eu spun peste 7 milioane. De departe cel mai potenţial dintre jucătorii români. La preţ mare l-aş pune şi pe portarul de la Steaua. Târnovanu, cam 4-5 milioane de euro. Baiaram este de 1-2 milioane de euro. Rrahmani este atacant de 1,5 milioane de euro.Krasniqi este de 500-600.000 de euro, iar Bauza ar fi de 1,5 milioane de euro. Louis Munteanu este de peste 1,5 milioane de euro, se poate duce în 3 milioane de euro. Otele e jucător de forţă, de asta e peste Munteanu.

Cojocaru de la Farul se poate duce acum peste 3 milioane de euro. Lasă acum, în viitor nu ştiu. Otele nu poate să joace cu mijlocaşii pe care îi are. E jucător de campionatul englez sau german”, a spus Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Reclamă

”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!

Florinel Coman a dat răspunsul la cea mai arzătoare întrebare: dacă există vreo şansă să rămână la FCSB! Florinel Coman a spus că nu crede că mai există vreo şansă să continue la echipa lui Gigi Becali. Golgheterul campionatului a precizat că îşi doreşte să plece.

”(n.r: E vreo șansă rămâi la FCSB?) Nu cred, eu îmi doresc să fac pasul, dar întâi am ca obiectiv să câștig campionatul.

Mă simt foarte bine. O execuție frumoasă. Ce pot să spun? Un meci câștigat, cu gândul ăsta am venit, să câștigăm și să ne facem finalul de campionat mult mai ușor.

Reclamă 4 / 0/3

E clar că ne-am fixat un obiectiv pe termen scurt, să terminăm cât mai repede acest campionat.

Mă simt bine că fac parte din acest grup, că jucătorii sunt alături de mine și-mi dau libertatea să-mi arăt calitățile. Publicul, minunat, mai mulți ai noștri”, a spus Florinel Coman, pentru digisport.ro, după CFR Cluj – FCSB 0-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și