Închide meniul

„E peste Octavian Popescu!” Gică Popescu a anunţat care este jucătorul Farului mai valoros decât „perla” lui Gigi Becali de la FCSB

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 februarie 2023, 8:37

„E peste Octavian Popescu! Gică Popescu a anunţat care este jucătorul Farului mai valoros decât „perla lui Gigi Becali de la FCSB

"E peste Octavian Popescu!" Gică Popescu a anunţat care este jucătorul Farului mai valoros decât "perla" lui Gigi Becali de la FCSB

Octavian Popescu, în timpul unui meci al celor de la FCSB / Hepta

Gică Popescu a dezvăluit care este jucătorul Farului Constanţa care este mai valoros, în acest moment, decât Octavian Popescu. „Perla” lui Gigi Becali de la FCSB nu trece prin cea mai bună formă în acest sezon, având două goluri şi 6 assist-uri în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Baciul susţine că Adrian Mazilu, juniorul de 17 ani al Farului lui Gică Hagi, îi va lua faţa lui Tavi Popescu. Cotat la doar 100.000 de euro, atacantul a marcat deja două goluri în cele 7 apariţii în Liga 1, ambele fiind decisive, în meciurile cu Universitatea Craiova şi UTA.

„E peste Tavi Popescu!” Gică Popescu a anunţat care este jucătorul Farului mai valoros decât „perla” lui Gigi Becali

„Nu are loc de Mazilu. Mazilu e peste el, o arată forma sportivă. Și Tavi e un talent, asta e indiscutabil. Din păcate pentru FCSB e într-o criză de formă de ceva timp.

Ei trebuie să se hotărască pe cine bagă în banda stângă, Popescu sau Coman. Unul trebuie sacrificat. Ca să fie vândut trebuie să joace bine”, a spus Gică Popescu, citat de primasport.ro.

Adrian Mazilu a fost pe „radarul” lui Mihai Rotaru!

Adrian Mazilu a fost în atenţia lui Mihai Rotaru, iar patronul Universităţii Craiova i-a făcut chiar o ofertă lui Gică Hagi. Oficialul oltenilor a vrut să-l transfere pe tânărul jucător de la Farul în urmă cu un an, însă mutarea a fost refuzată de constănţeni.

Reclamă

Mihai Rotaru a dezăluit că l-a dorit pe Adrian Mazilu, în sezonul precedent. Patronul Universităţii Craiova l-a remarcat pe tânărul atacant într-un meci de juniori, şi a făcut imediat o ofertă pentru acesta.

Mai exact, Rotaru era dispus să plătească suma de 300.000 de euro pentru atacantul care a făcut senzaţie în ultimul meci disputat de Farul. Însă, patronul oltenilor nu a primit niciun răspuns din partea lui Gică Hagi.

„După finală, i-am făcut o ofertă lui Gică de 300.000 de euro pentru Mazilu, dar nu a luat-o în calcul la vremea respectivă. Nu apăruse pe firament, nu știa nimeni de Mazilu. Oferta a fost făcută anul trecut, în mai.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am eu ochi, dar și dacă nu ai ochi îl vezi pe Mazilu. Zoli Iașko l-a sunat pe Ovidiu Costeșin după meciul nostru de acum, când am luat bătaie, și i-a spus ‘bine, mă, și voi doreați să ne dați 30.000 pe Mazilu’. Și Ovidiu i-a zis ‘vezi că erau 300.000, nu 30.000’.

Farul are prin definiție cel mai puternic centru de copii și juniori din România sau, mai bine spus, cel mai bine organizat. Adică, la ei echipele, ca și organizare de joc, sunt peste orice din România”, a declarat Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și