Închide meniul

„E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar

Viviana Moraru Publicat: 20 aprilie 2024, 12:39

Reclamă
„E strigător la cer! Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar

Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar

Florinel Coman / Profimedia Images

Florinel Coman a fost taxat de către Ciprian Marica, după ce starul de la FCSB ar fi ales să se transfere în Qatar, la finalul sezonului. Preşedintele de la Farul speră ca totul să fie doar un zvon şi vrea să-l vadă pe „Mbappe” la o echipă din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman şi-a exprimat deja dorinţa de a pleca de la FCSB, la finalul sezonului. Al-Duhail, echipă din prima ligă din Qatar, insistă pentru transferul extremei de 26 de ani.

Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar

Ciprian Marica a fost surprins când a auzit că Florinel Coman va da Europa pe milioanele din Qatar. Fostul internaţional consideră că „Mbappe” are vârsta şi experienţa necesare pentru a evolua încă în Europa, înainte de un transfer în zona Golfului.

De asemenea, Marica a mai transmis că jucătorii români au nevoie de agenţi care să-i poate reprezenta şi în fotbalul mare din Europa, pentru a nu se transfera imediat în Golf.

„Am rămas surprins când am auzit că Florinel Coman poate să ajungă în Qatar. Cum Qatar? Mi se pare strigător la cer. Ar trebui să ai ambiție să reușești în Europa. Nu mai e chiar tânăr, dar tot îl văd tânăr cumva. Sper că e doar un zvon și mai așteaptă puțin, mai ales că va merge la Euro și e o oportunitate pentru el să ajungă într-un campionat din Europa.

Reclamă

Cred că a ajuns la maturitatea necesară să joace pentru un club precum Stuttgart. (n.r. îl propui la Stuttgart?) Dacă mă vor întreba, cu drag. I-am întrebat dacă a existat vreo oportunitate și îmi spunea că jucătorii români nu prea există, nu au impresar, trebuie să-i propună cineva, să-i scoată la lumină. Mi-a zis că echipa de scouting nu le-a prezentat niciun român. Nu avem doar din punctul de vedere al fotbaliștilor o problemă, ci și pentru că nu are cine să-i reprezinte. În Italia am mai reușit, dar în Germania avem o problemă cu reprezentarea lor.

La echipa națională e alt nivel, nu mai defilează nici Florinel ca la FCSB, dar am văzut câțiva jucători care pot face pasul la nivel internațional, printre care și el. Mi se pare că are potențial”, a declarat Ciprian Marica, conform playsport.ro.

Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar

Marcel Răducanu a transmis un mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar. Fostul internațional a vorbit despre decizia vedetei de la FCSB, care ar fi ales să joace în zona arabă, din sezonul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

„Se spun foarte multe despre Florinel Coman. Pentru că se vorbea de acum cinci sau șase ani de transferul lui în străinătate. Trebuia să plece la 19 ani pe ‘afară’.

Voia să ia nu știu câte milioane pe el (n.r. Gigi Becali), dar a rămas la FCSB.

E păcat să joci la arabi. Păi acolo te duci când ai 34-35 de ani… E păcat că nu s-a rezolvat transferul lui într-un campionat puternic. S-a vorbit tot timpul că are oferte, dar uite că are doar de la arabi.

E un jucător bun, are calități extraordinare, dar probabil că nu e un jucător complet. A fost urmărit de multe ori de cluburi din ‘afară’ și probabil comportamentul lui a fost de vină.

Am văzut că înjură sau gesticulează și lucrurile astea se observă”, a spus Marcel Răducanu, la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și