Închide meniul

„Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar!

Alex Ioniță Publicat: 19 aprilie 2024, 10:21

Reclamă
„Comportamentul lui a fost de vină! Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar!

Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar

Marcel Răducanu

Marcel Răducanu a transmis un mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar. Fostul internațional a vorbit despre decizia vedetei de la FCSB, care ar fi ales să joace în zona arabă, din sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația Al-Duhail s-ar fi înțeles cu „Mbappe de România” și ar urma să îi plătească lui Gigi Becali clauza de reziliere a lui Coman, în valoare de 5 milioane de euro.

Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar!

Acum, Marel Răducanu a dezvăluit că această mutare nu e benefică pentru Florinel Coman, având în vedere calitățile sale.

Totuși, fostul jucător de la Borussia Dortmund este de părere că „Mbappe” nu a prins un transfer într-un campionat puternic din cauza comportamentului său.

„Se spun foarte multe despre Florinel Coman. Pentru că se vorbea de acum cinci sau șase ani de transferul lui în străinătate. Trebuia să plece la 19 ani pe ‘afară’.

Reclamă

Voia să ia nu știu câte milioane pe el (n.r. Gigi Becali), dar a rămas la FCSB.

E păcat să joci la arabi. Păi acolo te duci când ai 34-35 de ani… E păcat că nu s-a rezolvat transferul lui într-un campionat puternic.

S-a vorbit tot timpul că are oferte, dar uite că are doar de la arabi.

Reclamă 4 / 0/3

E un jucător bun, are calități extraordinare, dar probabil că nu e un jucător complet. A fost urmărit de multe ori de cluburi din ‘afară’ și probabil comportamentul lui a fost de vină.

Am văzut că înjură sau gesticulează și lucrurile astea se observă”, a spus Marcel Răducanu, la digisport.ro.

Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar

Ovidiu Burcă a tras un semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar. Fostul antrenor al lui Dinamo a transmis că roş-albaştrilor nu le va fi uşor, după plecarea lui „Mbappe”, sfătuindu-l pe Gigi Becali să investească într-un alt jucător banii pe care îi va încasa de pe urma transferului extremei stânga.

„Nu este ușor să înlocuiești un jucător ca Florinel Coman. A ajuns la o maturitate extraordinară și nu este întâmplător faptul că a explodat în acest sezon și că a tras echipa după el. A ajuns la maturitate și din punct de vedere social, are familie, are copil. El lucrează foarte mult și individual, după antrenamentul cu echipa. Nu va fi ușor fără Florinel Coman, care are o siguranță foarte mare. Este așa cum era Tănase înainte să plece. Cred că e momentul ca el să plece, deoarece a ajuns la apogeul lui ca sportiv, cel puțin la nivel local.

FCSB poate reinvesti banii proveniți din transferul lui Florinel Coman. În România nu știu dacă vor găsi un fotbalist mai bun. Trăim într-o epocă în care putem alege din alte țări, alte continente, cu ajutorul unui sistem de scouting bun. Miza cea mai mare este calificarea în cupele europene (n.r. în grupele uneia dintre competițiile continentale) pentru cei de la FCSB”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și