Închide meniul

„E transferul numărul unu în România” Mihai Rotaru, felicitat după lovitura dată pe piaţa transferurilor de Universitatea Craiova

Publicat: 11 iunie 2024, 9:37

Reclamă
„E transferul numărul unu în România Mihai Rotaru, felicitat după lovitura dată pe piaţa transferurilor de Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, felicitat după lovitura dată pe piaţa transferurilor de Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, în timpul unei conferinţe de presă / as.ro

Mihai Rotaru a fost felicitat de Florin Prunea, după lovitura dată pe piaţa transferurilor de Universitatea Craiova. Oltenii l-au prezentat pe Silviu Lung Jr şi-au rezolvat problemele dintre buturi pentru noul sezon din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 35 de ani, Silviu Lung Jr a plecat de la Poli Iaşi şi revine în Bănie. Ultima dată a îmbrăcat tricoul Craiovei în 2011. Fost goalkeeper al naţionalei României, Florin Prunea este convins că Lung Jr îi va ajuta pe alb-albaştri.

Mihai Rotaru, felicitat după lovitura dată pe piaţa transferurilor de Universitatea Craiova

Laurenţiu Popescu a fost titularul din poarta Universităţii Craiova în ultima ediţie de campionat.

Este transferul numărul unu în România, în momentul de față. Silviu Lung jr, la Universitatea Craiova.

E cel mai important transfer făcut de o echipă. Este un jucător fantastic. Este portar de obiectiv major”, a declarat Florin Prunea pentru digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Lung și-a încheiat aventura în fotbalul din străinătate în vara anului 2023, atunci când a revenit în Liga 1, la Iași. După doar un sezon în tricoul lui Poli, portarul a ajuns la Universitatea Craiova.

Oficialii clubului din Bănie au anunțat, pe data de 30 mai, că Silviu Lung Jr. va fi sub comanda lui Costel Gâlcă, din sezonul viitor. Acesta a semnat un contract valabil pe 2 ani cu echipa patronată de Mihai Rotaru.

OFICIAL | Bine ai venit la Știința, Silviu Lung jr.!

Reclamă

Știința face prima mutare în perioada de mercato și îl readuce în Craiova sa natală pe Silviu Lung jr., portar ce are în palmares un titlu de campion, o Cupă și două Supercupe ale României.

Astăzi, Universitatea Craiova a semnat un contract valabil pe o perioadă de 2 ani cu goalkeeperul oltean. Mult succes în alb-albastrul Științei, Silviu!”, au anunțat oltenii, pe rețelele de socializare.

Silviu Lung Jr: „Să căștigăm trofee la Universitatea Craiova și să ne calificăm în grupele Conference League”

Portarul care tocmai a împlinit 35 de ani a dezvăluit că are obiective măreţe la Universitatea Craiova.

Sunt fericit că m-am întors acasă. Aștept cu nerăbdare atmosfera de pe ‘Ion Oblemenco’ și să mă bucur alături de suporteri.

(n.r. Cum au decurs negocierile?) Au început cam de câteva luni. Câte un telefon, câte un ‘ce mai faci?’, dar totul a decurs foarte bine și cred eu că am luat cea mai bună decizie.

Ambii părinți s-au bucurat, pentru că m-am întors acasă. Tata a făcut performanță la acest club și s-a bucurat foarte mult să revin la Craiova.

Vreau să îmi fac un cadou pentru anul următor: să ridic deasupra capului un trofeu cu Universitatea Craiova. Îmi doresc să avem rezultate, să căștigăm trofee la Universitatea Craiova și nu în ultimul rând să ne calificăm în grupele Conference League„, a spus Silviu Lung Jr.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:25

Polonia – Austria 1-2 LIVE TEXT. Austriecii au revenit în avantaj după intrarea lui Robert Lewandowski

19:57

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 200m liber de la CE de natație de la Belgrad

19:38

VIDEODavid Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot! O nouă cursă colosală

19:13

România – Belgia, la EURO 2024 | Radu Drăguşin: „Belgia e o echipă mult mai valoroasă decât Ucraina, dar avem încredere”

19:00

VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid pilot în FP2, în MP al Spaniei! Calificările sunt sâmbătă (17:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

18:32

”Nici Slovacia nu se aștepta la asta” Reacţia presei din Ucraina după ce jucătorii lui Rebrov au reuşit o remontada fantastică!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și