Închide meniul

Silviu Lung Jr. a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova! A semnat un contract valabil pe 2 ani

Alex Ioniță Publicat: 30 mai 2024, 11:20

Reclamă
Silviu Lung Jr. a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova! A semnat un contract valabil pe 2 ani

Silviu Lung Jr. a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova!

Silviu Lung Jr. / Facebook Universitatea Craiova

Silviu Lung Jr. a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova! Portarul a semnat cu echipa din Bănie din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Poli Iași.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lung și-a încheiat aventura în fotbalul din străinătate în vara anului 2023, atunci când a revenit în Liga 1, la Iași. După doar un sezon în tricoul lui Poli, portarul a ajuns la Universitatea Craiova.

Silviu Lung Jr. a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova!

Oficialii clubului din Bănie au anunțat pe data de 30 mai că Silviu Lung Jr. va fi sub comanda lui Costel Gâlcă, din sezonul viitor. Acesta a semnat un contract valabil pe 2 ani cu echipa patronată de Mihai Rotaru.

„OFICIAL | Bine ai venit la Știința, Silviu Lung jr.!
Știința face prima mutare în perioada de mercato și îl readuce în Craiova sa natală pe Silviu Lung jr., portar ce are în palmares un titlu de campion, o Cupă și două SuperCupe ale României.
Astăzi, Universitatea Craiova a semnat un contract valabil pe o perioadă de 2 ani cu goalkeeperul oltean.
Mult succes în alb-albastrul Științei, Silviu!”, au anunțat oltenii, pe rețelele de socializare.

Mihai Rotaru pregătește o nouă lovitură la Universitatea Craiova

Concret, patronul îl are pe lista de transferuri pe mijlocașul Jair Tavares, care tocmai ce și-a încheiat contractul cu Petrolul Ploiești.

Reclamă
Reclamă 4

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, mutarea lui Jair în Bănie depinde doar de hotărârea lui Costel Gâlcă, antrenorul oltenilor.

Mijlocașul a mai fost pe lista de transferuri a Universității și în 2023, însă atunci Petrolul a refuzat oferta de 100.000 de euro făcută de Mihai Rotaru.

Sursa citată anterior anunță că oltenii ar trebui să aibă lotul complet până pe data de 17 iunie, atunci când echipa lui Costel Gâlcă va pleca în cantonament. Antrenorul își dorește ca toate transferurile să fie realizate până la acea dată.

Reclamă

Pentru a se înțelege rapid cu Jair, Rotaru i-ar fi pregătit un salariu aproape dublu față de perioada Petrolul. Conform sursei citate, acesta ar accepta un salariu de 15.000 de euro. Totuși, așa cum a fost menționat anterior, mutarea este condiționată de acceptul lui Costel Gâlcă.

În cariera sa, Jair a jucat pentru Ituano, AC Oulu, Ilves, HJK Helsinki și Petrolul. Alături de HJK a cucerit două titluri în Finlanda. În momentul de față este cotat la 1 milion de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:54

Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia! Verdictul oferit

15:51

Reacția lui Marius Șumudică, când a aflat că Florin Niță negociază cu Dan Șucu: „Are ofertă de 700.000 de euro pe an!”

15:16

„Ne vor trata de sus şi o să-i bubuim” Ionel Ganea, reacţie savuroasă înaintea meciului României cu Olanda, din optimile EURO 202

15:10

„Îi arunc mănușa lui Edi!” Gigi Becali, provocare incredibilă pentru Edi Iordănescu: „Să vedem dacă ești mai tare antrenor!”

14:27

„Mie nunțile nu îmi plac. Care victorie?” Ladislau Boloni nu este impresionat de calificarea României în optimi la EURO 2024

14:01

Lance Stroll şi-a prelungit contractul cu Aston Martin! Anunţul oficial al echipei de Formula 1

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și