Închide meniul

„E un copil teribilist!” Adrian Mititelu, replică acidă pentru fiul său, după ce i s-a cerut plecarea de la FCU Craiova

Viviana Moraru Publicat: 3 aprilie 2024, 23:41 / Actualizat: 4 aprilie 2024, 17:56

Reclamă
„E un copil teribilist! Adrian Mititelu, replică acidă pentru fiul său, după ce i s-a cerut plecarea de la FCU Craiova

Adrian Mititelu, replică acidă pentru fiul său după ce l-a cerut plecat de la FCU Craiova

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu/ Hepta

Adrian Mititelu a oferit o replică acidă pentru fiul său, după ce i s-a cerut plecarea de la FCU Craiova. Patronul oltenilor a transmis că a fost tras greşit la răspundere pentru rezultatele înregistrate de echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr a răbufnit, după ce FCU Craiova a fost eliminată din Cupa României. Oltenii au fost eliminaţi la penalty-uri, iar fiul patronului din Bănie a transmis că toţi cei din club ar trebui să plece, pentru a se evita retrogradarea.

Adrian Mititelu, replică acidă pentru fiul său după ce i s-a cerut plecarea de la FCU Craiova

Declaraţiile „Prinţişorului” Craiovei nu au trecut neobservate de către tatăl lui. Adrian Mititelu l-a numit „teribilist” pe fiul său, despre care susţine că în cazul în care FCU Craiova ar fi câştigat, discursul său ar fi fost altul.

De asemenea, Adrian Mititelu i-a transmis fiului său că el este „stăpân” la echipă şi-l sfătuieşte să nu mai ofere astfel de declaraţii.

„Adiță e un copil teribilist ca contestă anumiți jucători care joacă, el are alte opinii. El a plecat de mult, vine o dată la 7-8 săptămâni, dar eu sunt de vină. Dacă am fi câștigat la penalty-uri, discursul lui Adiță era acum altul. Când echipa nu mai merge, când jucătorilor nu le iese, eu sunt de vină.

Reclamă

Tot eu am dus echipa și la un pas de play-off, și la un pas de Conference League, tot același management a fost. E treaba lui ce vrea, deocamdată eu sunt stăpân aici la echipă, eu decid tot. El să facă 5% din ce am făcut eu în viață și după aia să vorbească. E ușor să stai la București și să-ți dai cu părerea ce e aici la echipă.

Ce e de făcut? Hai să ne supărăm să plecăm toți acasă, să dăm vina unii pe alții… Ce vină are Napoli pentru jocul de azi? Ce să facă el? Eu am recunoscut că vioara întâi aici e Florin Drăgan, dar cu același staff anul trecut echipa a fost la un pas de Conference League. E o situație mai veche, a fost o problemă legată de lot.

Aceste disensiuni dintre mine și el apar pentru că el are o opinie despre unii jucători, eu am altă opinie, dar sunt chestiuni care ar fi trebuit să rămână secrete. Nu stabilește Adiță ce și cum la clubul ăsta niciodată. El încearcă să arunce problema pe mine acum. Da, eu sunt de vină pentru tot ce e rău. Eu fac echipa, eu le spun cum să facă, cum să joace. Niște aberații”, a declarat Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu Jr a făcut iureş, după ce FCU Craiova a fost eliminată din Cupă

Adrian Mititelu Jr a făcut iureş şi a transmis un mesaj categoric, după ce FCU Craiova a fost eliminată, la penalty-uri, de către Voluntari, din Cupa României. Fiul patronului din Bănie a transmis că toată lumea din club ar trebui să plece, aceasta fiind singura cale prin care echipa ar putea scăpa de retrogradare.

„Este o eliminare dreaptă. Fotbalul te pedepsește când nu ești corect cu el. A fost un joc execrabil din partea noastră. Nu trebuie să ne păcălim de acele două faze în care am ajuns în fața porții printr-un noroc.

Este rezultatul unui management foarte slab. Absolut toată lumea, de la acționari până la cei de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la această echipă. Este singura șansă ca FC U Craiova să scape de la retrogradare.Toți sunt vinovați, cu finanțatorul în frunte.

Trag un semnal de alarmă ca această echipă să nu retrogradeze, deoarece este și munca mea din Liga 2. Ca să ne salvăm, trebuie să plece toți.

Nicolo Napoli nu antrenat niciodată această echipă. Niciodată nu a făcut el echipa. Nu are nicio legătură cu antrenamentele și cu fotbalul, de aia este și adus aici. Trebuie să fie un moment zero. Nu se mai poate”, a declarat Adrian Mititelu Jr.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și