Închide meniul

Adrian Mititelu Jr a făcut iureş, după ce FCU Craiova a fost eliminată din Cupă! Îl vrea plecat de la echipă şi pe tatăl lui

Viviana Moraru Publicat: 3 aprilie 2024, 21:51

Reclamă
Adrian Mititelu Jr a făcut iureş, după ce FCU Craiova a fost eliminată din Cupă! Îl vrea plecat de la echipă şi pe tatăl lui

Adrian Mititelu Jr a făcut iureş, după ce FCU Craiova a fost eliminată din Cupa României

Adrian Mititelu Jr, în timpul unui interviu / as.ro

Adrian Mititelu Jr a făcut iureş şi a transmis un mesaj categoric, după ce FCU Craiova a fost eliminată, la penalty-uri, de către Voluntari, din Cupa României. Fiul patronului din Bănie a transmis că toată lumea din club ar trebui să plece, aceasta fiind singura cale prin care echipa ar putea scăpa de retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Adrian Mititelu Jr a transmis că rezultatul este unul corect, deoarece la FCU Craiova este o lipsă totată de profesionalism.

Adrian Mititelu Jr a făcut iureş, după ce FCU Craiova a fost eliminată din Cupa României

Fiul patronului din Bănie a mai transmis că Nicolo Napoli nu a fost niciodată cu adevărat antrenorul echipei, iar de la plecarea lui Marius Croitoru, FCU Craiova nu a mai avut un antrenor.

„Este o eliminare dreaptă. Fotbalul te pedepsește când nu ești corect cu el. A fost un joc execrabil din partea noastră. Nu trebuie să ne păcălim de acele două faze în care am ajuns în fața porții printr-un noroc.

Este rezultatul unui management foarte slab. Absolut toată lumea, de la acționari până la cei de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la această echipă. Este singura șansă ca FC U Craiova să scape de la retrogradare.

Reclamă

Toți sunt vinovați, cu finanțatorul în frunte. Trag un semnal de alarmă ca această echipă să nu retrogradeze, deoarece este și munca mea din Liga 2. Ca să ne salvăm, trebuie să plece toți.

Nicolo Napoli nu antrenat niciodată această echipă. Niciodată nu a făcut el echipa. Nu are nicio legătură cu antrenamentele și cu fotbalul, de aia este și adus aici. Trebuie să fie un moment zero. Nu se mai poate.

Din prea multă dragoste, a ajuns să facă rău. Asta este vina finațatorului și a tuturor. Din clipa în care Marius Croitoru a plecat, această echipă nu a mai avut antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

Singura noastră șansă este ca un antrenor să vină și să ăși asume deciziile. Și dacă retrogradam, sp ăși asume. Măcar știm că am făcut un lucru profesionist.

Antrenorii refuză, deoarece este presiunea prea mare. Am ales să trag un semnal de alarmă pentru că nu se mai poate”, a declarat Adrian Mititelu Jr.

FCU Craiova, eliminată la penalty-uri de Voluntari

Voluntari s-a calificat miercuri în semifinalele Cupei României, după ce a învins-o, în deplasare, pe FCU Craiova, scor 4-2 după loviturile de departajare.

Ilfovenii au marcat în minutul 24, prin Carnat, dar golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid. După şase minute, oaspeţii au înscris din nou, însă golul a fost şi de această dată anulat. În partea secundă, portarul Fernandez a intervenit la şutul lui Baeten (min. 57), apoi Sidibe a trimis frumos, iar Fernandez a apărat. La ultima fază a timpului regulamentar, Vlad Pop a trimis în bară şi partida a intrat în prelungiri. Blănuţă a lovit şi el bara, în minutul 94, dar nici o echipă nu a înscris după 120 de minute şi s-a ajuns la lovituri de departajare, notează news.ro.

La 1-1, Voican (FC Voluntari) a alunecat în momentul execuţiei şi a lovit mingea cu ambele picioare, iar golul a fost anulat. Vlad Pop a trimis apoi în transversală, iar ilfovenii au înscris. Compagnucci a înscris sigur pentru 2-2. Robert Popescu a marcat şi el (3-2 pentru Voluntari), dar Jesus Fernandez a apărat şutul lui Padula şi ilfovenii s-au calificat după golul lui Cassini, cu 4-2.

În semifinale, FC Voluntari va juca împotriva surprizei din liga secundă, Corvinul Hunedoara.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și