Închide meniul

„E un fel de Verratti!”. Apariţie neaşteptată în lotul FCSB-ului, în reeditarea „finalei campionatului” cu Farul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 septembrie 2023, 22:44

„E un fel de Verratti!. Apariţie neaşteptată în lotul FCSB-ului, în reeditarea „finalei campionatului cu Farul

August 10,2023, Bucuresti,Romania,UEFA Conference League, Stadionul Steaua-Bucharest Third qualifying round, 1st leg FCSB ROU vs Nordsjaelland DEN ELIAS CHARALAMBOUS-head coach and Pintili talking,Image: 796342026, License: Rights-managed, Restrictions: Credit images as "Profimedia/ IMAGO", Model Release: no

Mihai Pintilii şi Elias Charalambous / Profimediaimages

Apariţie neaşteptată în lotul FCSB-ului înaintea meciului cu Farul, care a fost „finala campionatului” sezonului trecut. Roş-albaştrii caută să îşi ia revanşa în faţa echipei lui Gică Hagi în etapa a 9-a a Ligii 1. Meciul va putea fi urmărit duminică, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a dezvăluit că un mijlocaş de 16 ani îşi poate face debutul în tricoul vicecampioanei. Mihai Vlad Toma este puştiul minune care l-a dat pe spate pe oficialul FCSB-ului. A fost comparat de MM cu Marco Verratti.

Apariţie neaşteptată în lotul FCSB-ului

Mihai Toma s-a remarcat la antrenamentele roş-albaştrilor, dar şi la reprezentativa României U17. A înscris un gol de generic, din lovitură liberă cu Polonia U17.

Noi acum îl avem în lot probabil, duminică, pe Mihai Vlad Toma, care are 16 ani. Care s-a pregătit excepţional, care a fost la echipa naţională şi a dat un gol de senzaţie. Din lovituri libere, când dai gol de la 25-30 de metri, nu mai contează ce vârstă ai.

Joacă orice de la mijloc în sus. Este un Verratti, dacă vrei. Este un jucător micuţ, dar e inteligent , cu maturitate în exprimare şi a arătat foarte bine. Este pe merit în primii 20, la momentul ăsta. Chiar dacă are o vârstă fragedă. Şi e şi în cameră cu Creţu, căruia i se adresează cu ‘tăticu’. Creţu e mai mare cu 18 ani decât el!„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Conducătorul FCSB-ului a anunţat şi ce gest neaşteptat a făcut Darius Olaru. Mijlocaşul care a intrat în a doua repriză a meciurilor naţionalei României cu Israel şi Kosovo a cerut să nu stea nicio zi în vacanţă.

Coman a avut o zi în plus, iar Olaru nu a vrut nici ziua pe care o avea liberă. A vrut să se antreneze. De la tineret, cu Mirel, a plecat cu Gaz Metan Mediaş direct în cantonament.

Olaru a venit bine, puţin nervos la competiţii. A venit ok. Olaru e luptător, înţelege orice situaţie, nu cred că vor fi probleme„, a mai spus MM.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, convins că FCSB va câştiga cu Farul

Înaintea duelului de la Ovidiu, Gigi Becali a anunţat că nu are emoţii în ceea ce priveşte rezultatul final. Patronul celor de la FCSB este convins că echipa sa va câştiga, fiind de părere că Farul nu mai este aceeaşi echipă din sezonul trecut. De asemenea, Becali spune că pierderea lui Alibec este uriaşă pentru formaţia lui Gheorghe Hagi.

Nu știu cine e! Că e Farul, că e CFR, că e cutare, eu trebuie să-i bat! Asta dacă vreau să fiu numărul unu! Nu?! Vreau să fac ceva.

Nu mai e Farul aia de atunci! Nu mai este aia de atunci! Dar Hagi tot ăla e! Alibec e o pierdere uriașă. Hagi spune că nu îl interesează împotriva cui joacă. ‘Îi batem!’.

A scos mult unt! Cât unt să aibă laptele? Că are și el unt. Scoți și dup-aia cât rămâne? Mai ales că nu mai e nici Alibec”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și