Închide meniul

Gigi Becali, convins că FCSB va câştiga cu Farul: „Nu mai este aia de atunci. Alibec e o pierdere uriaşă”

Alex Masgras Publicat: 15 septembrie 2023, 14:32

Reclamă
Gigi Becali, convins că FCSB va câştiga cu Farul: „Nu mai este aia de atunci. Alibec e o pierdere uriaşă

S-a aflat care este principala ţintă de pe piaţa transferurilor a lui Gigi Becali

Gigi Becali, patron FCSB / Profimedia

Gigi Becali, convins că FCSB va câştiga cu Farul. Liga 1 revine, etapa a 9-a propune duminică seară meciul care a decis echipa campioană sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, liderul din Liga 1 din acest început de sezon, revine la Ovidiu, pentru meciul cu Farul Constanţa.

Gigi Becali, convins că FCSB va câştiga cu Farul: „Nu mai este aia de atunci. Alibec e o pierdere uriaşă”

Înaintea duelului de la Ovidiu, Gigi Becali nu are emoţii în ceea ce priveşte rezultatul final. Patronul celor de la FCSB este convins că echipa sa va câştiga, fiind de părere că Farul nu mai este aceeaşi echipă din sezonul trecut. De asemenea, Becali spune că pierderea lui Alibec este uriaşă pentru formaţia lui Gheorghe Hagi.

„Nu știu cine e! Că e Farul, că e CFR, că e cutare, eu trebuie să-i bat! Asta dacă vreau să fiu numărul unu! Nu?! Vreau să fac ceva.

Nu mai e Farul aia de atunci! Nu mai este aia de atunci! Dar Hagi tot ăla e! Alibec e o pierdere uriașă. Hagi spune că nu îl interesează împotriva cui joacă. ‘Îi batem!’.

Reclamă

A scos mult unt! Cât unt să aibă laptele? Că are și el unt. Scoți și dup-aia cât rămâne? Mai ales că nu mai e nici Alibec”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali a luat exemplul lui Gică Hagi

Gigi Becali spune că nu o subestimează pe Farul, el luând exemplul lui Gheorghe Hagi. Antrenorul celor de la Farul spune că trebuie să câştige fiecare meci, indiferent de adversar, lucru repetat şi de patronul celor de la FCSB:

„Nu mai este Farul care a fost. Și nu că o subestimez pe Farul. Și cu Craiova când am jucat cu ei am zis că trebuie să batem.

Reclamă 4 / 0/3

Deci cum e Craiova e și Farul, cum e și Farul e și CFR Cluj. Pe mine mă interesează să-i batem. Gică nu spune așa? Trebuie să fim noi, să câștigăm. M-am luat și eu după el! Trebuie să-i batem pe Farul și gata”, a mai spus patronul FCSB.

FCSB se află pe primul loc în Liga 1, cu 18 puncte, după 7 partide, în timp ce campioana sezonului trecut se află doar pe locul 10, cu 9 puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și