Închide meniul

„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!

Bogdan Stănescu Publicat: 26 aprilie 2024, 23:28

Reclamă
„E un mercenar Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!

Ioan Andone a răbufnit după ce "câinii" au rămas pe loc de retrogradare!

Ioan Andone / AntenaSport

Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! El a cerut o schimbare completă a strategiei la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andone le-a transmis conducătorilor că trebuie să se bazeze pe jucători români. „Ando” ştie ce se va întâmpla şi cu Kopic: dacă reuşeşte să salveze echipa, va rămâne. Dacă nu, va pleca sigur.

„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!

”Jocul foarte slab, nu ai ce să vorbești de joc. O fi încărcătură, nu cred că străinii simt ceva. E cel mai rău lucru pentru Dinamo, chiar și pentru Voluntari, am văzut trei români în formațiile de start, e o mare, mare problemă.

Trebuie să revenim la ce am făcut și înainte. Au fost jucători români care au plecat în străinătate. Și dacă te duci în B, promovezi la anul, dar știi că românii joacă și cu sufletul, eu nu cred că vreunul a jucat cu sufletul.

E politica noilor acționari, au încercat să facă ceva pentru că au făcut transferuri, dar depinde și de antrenor, și de jucători. Zici că sunt profesioniști.

Reclamă

Sunt profesioniști la salarii, dar nu sunt profesioniști și la rezultate? E normal ca lumea să fie nemulțumită, mai ales că nu vede nici dorință, niște mingi aruncate, toate ocaziile au fost din întâmplare. Nu am văzut ceva lucrat, mă așteptam la mai mult.

Trebuie să schimbe strategia, cu jucători români și să o ia de la capăt”

Trebuie să lucrezi cu mintea jucătorului, să înțeleagă că ultimele minute sunt cele mai importante, mai ales când ai un rezultat în favoarea ta. Ei au pierdut șapte puncte în ultimele patru meciuri după minutul 90. Aici e o problemă.

Dacă ajung pe loc de baraj, să facă două victorii, ceea ce e foarte greu la ce joacă. Echipa care merge la baraj nu va avea probleme să rămână în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să schimbe strategia, cu jucători români și să o ia de la capăt. Nu poate să moară Dinamo, indiferent ce se întâmplă. E vorba despre strategia clubului, poți să aduci jucători români cu trei mii care joacă la fel ca ăștia cărora le dai șapte-nouă mii. Un jucător din străinătate vine și îți ia salariul, e un mercenar.

Dacă salvează echipa, sunt convins că Kopic va rămâne, dacă nu o salvează, sunt convins că va pleca”, a declarat Ioan Andone după Dinamo – FC Voluntari 1-1.

„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!

Zeljko Kopic a făcut o declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvarea de la retrogradare.

Kopic a spus că e destul timp pentru ca el şi jucătorii să analizeze următorul adversar. U Cluj – Dinamo se va juca sâmbăta cealaltă, de la ora 20:00.

Nu am văzut, nu vreau să comentez arbitrajul. E foarte greu, nu e totul în mâinile noastre. Azi trebuia să câștigăm, dar nu mai controlăm noi totul.

A fost al treilea meci în șapte zile. Avem timp să ne gândim la următorul meci. Avem destul timp. Băieții au înțeles situația. În ultimele jocuri am luat goluri în ultimele minute. Azi am luat în prima repriză.

Normal că sunt supărați suporterii. Ei sunt mereu în spatele nostru și ne susțin. E responsabilitatea mea, a noastră să facem lucrurile mai bune.

Reclamă

Această perioadă a fost foarte grea. Acum e foarte greu, pentru că sunt doar două jocuri. Acum e cel mai greu moment”, a declarat Zeljko Kopic pentru digisport.ro după Dinamo – FC Voluntari 1-1.

Suporterii i-au cerut demisia lui Zeljko Kopic după remiza cu Voluntari, în urma căreia „câinii” au pierdut şansa de a fi la mâna lor pentru salvarea de la retrogradare.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și