Închide meniul

„E un subiect închis!” Marius Şumudică a primit „interzis” la Rapid! Verdict categoric pentru „Şumi”

Viviana Moraru Publicat: 17 aprilie 2024, 20:21

Reclamă
„E un subiect închis! Marius Şumudică a primit „interzis la Rapid! Verdict categoric pentru „Şumi

Marius Şumudică a primit "interzis" la Rapid

Marius Şumudică, în timpul unui meci / profimedia

Marius Şumudică a primit „interzis” la Rapid, după ce Cristiano Bergodi a fost demis. Raul Rusescu consideră că „Şumi” nu are nicio şansă să îi preia pe giuleşteni, fiind de părere că tehnicianul nu este pe placul lui Dan Şucu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După plecarea lui Cristiano Bergodi, Adrian Iencsi şi Bogdan Lobonţ o vor antrena pe Rapid, până la finalul sezonului.

Marius Şumudică a primit „interzis” la Rapid

Raul Rusescu a analizat eventuala numire a lui Marius Şumudică la Rapid, după ce s-a zvonit că acesta este pe lista lui Dan Şucu. Fostul atacant a declarat că în cazul în care Bogdan Lobonţ îşi va îndeplini obiectivul, Dan Şucu ar putea face o alegere excelentă păstrându-l pe banca giuleştenilor.

De asemenea, Rusescu a declarat că Marius Şumudică nu are şanse să devină antrenorul Rapidului, deoarece nu este pe aceeaşi direcţie cu clubul.

Bogdan Lobonț a fost un mare jucător pentru România. Are licența PRO, luată la Coverciano. A învățat, a studiat, însă e la început de carieră. Este o formă de curaj din partea conducerii Rapidului și o oportunitate pentru Lobonț de a pune în practică ce a învățat.

Reclamă

Nu există să nu aibă și Lobonț ceva de pierdut! Șucu a venit cu o declarație foarte bine gândită: dacă Lobonț va confirma, rămâne și la anul. Este cel mai bun lucru pe care îl putea face Dan Șucu. Va fi interesant.

Pentru mine, Șumudică la Rapid este un subiect închis! Știam asta de anul trecut. Pare că direcția clubului este diametral opusă cu Șumudică”, a declarat Raul Rusescu, conform gsp.ro.

Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid

Victor Angelescu a făcut un anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid. Acţionarul minoritar al Rapidului a spus că Marius Şumudică este o soluţie pentru postul de antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

Angelescu a spus că Rapid ia în calcul şi aducerea unui antrenor străin, dar a precizat că pe lista antrenorilor români, Şumudică ar trebuie să fie în cap de listă. Şumudică este liber de contract în acest moment, după ce s-a despărţit de Gaziantep.

Marius Şumudică, ceea ce a făcut ca antrenor, sigur că poate să fie o soluţie pentru Rapid. Cel puţin pe plan intern, dintre antrenorii români, ar trebui să fie în capul listei. Marrius Şumudică este îndreptăţit să fie pe o listă, mai ales dacă ne referim la antrenori români. Luăm toate posibilităţile în calcul în acest moment. Vom vedea şi cum vom fi în obiectiv. Dar, Marius Şumudică poate fi o soluţie de antrenor”, a spus Victor Angelescu la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și