Închide meniul

„E urmaşul lui Dan Petrescu!” Andrea Mandorlini, criticat după FCSB – CFR Cluj 1-0

Viviana Moraru Publicat: 7 august 2023, 11:38

Reclamă
„E urmaşul lui Dan Petrescu! Andrea Mandorlini, criticat după FCSB – CFR Cluj 1-0

"E urmaşul lui Dan Petrescu!" Andrea Mandorlini, criticat după FCSB - CFR Cluj 1-0

Andrea Mandorlini, în timpul unui meci al celor de la CFR Cluj/ Profimedia

Andrea Mandorlini a fost criticat de Constantin Zotta, după FCSB – CFR Cluj 1-0, fiind numit „urmaşul lui Dan Petrescu”. Zotta a declarat acest fapt, după ce antrenorul clujenilor s-a plâns de arbitrajul duelului din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o la limită pe CFR Cluj, scor 1-0, în primul meci disputat în Ghencea. Andrea Compagno a marcat singurul gol al derby-ului, din penalty.

„E urmaşul lui Dan Petrescu!” Andrea Mandorlini, criticat după FCSB – CFR Cluj 1-0

Andrea Mandorlini s-a plâns, la finalul meciului, de arbitrajul de care a avut parte CFR Cluj. Ba chiar mai mult, antrenorul clujenilor a declarat că a fost „viciere de rezultat”, considerând că echipa sa ar fi meritat un penalty, la henţul comis de Joyskim Dawa în careu.

În acest context, Constantin Zotta a declarat că Andrea Mandorlini aminteşte de Dan Petrescu, care de asemenea obişnuia să acuze arbitrajul în termeni duri, după meciuri.

Totodată, Zotta a declarat că CFR Cluj nu ar fi meritat să primească penalty, deoarece Dawa a atins accidental mingea cu mâna.

Reclamă

„Dan Petrescu trebuie să fie mândru pentru că are un urmaş care-i duce flacără luptei contra arbitrilor mai departe. Mi-am exprimat părerea, din punctul meu de vedere este penalty evident pentru FCSB. Dintr-o neglijenţă, Cvek îl împiedică pe Compagno, iar acesta cade.

De cealaltă parte, nu a fost penalty pentru CFR. Mingea atinge într-adevăr mâna lui Dawa, dar vine dintr-o deviere şi nu trebuie sancţionată”, a declarat Constantin Zotta, pentru orangesport.ro.

Andrea Mandorlini a făcut scandal după FCSB – CFR Cluj 1-0

Andrea Mandorlini a făcut scandal după FCSB – CFR Cluj 1-0. Antrenorul italian a lansat un atac dur la adresa arbitrajului lui Marcel Bîrsan.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul italian de la CFR Cluj a răbufnit după derby-ul cu FCSB. Mandorlini a spus că echipa sa trebuie să primească un penalty la henţul lui Dawa. Mai mult, Mandorlini a spus că nu trebuia acordată lovitură de la 11 metri la Compagno.

„Meciul a fost decis de arbitru. A dat un penalty inexistent. La noi a fost penalty clar, asta a decis partida, nu Steaua. Arbitrul a decis partida. Incredibil. Am văzut noi şi asta aţi văzut şi voi. Am jucat bine, dar a fost o eroare uriaşă.

Nu noi am pierdut meciul. A fost penalty la Dawa, am văzut faza de 10-20-50 de ori şi a fost henţ. La FCSB a fost un penalty inexistent.

Până la penalty era 0-0. Nouă nu ne-au dat un penalty clar. Aceste episoade decid o partidă! Avea mâna depărtată de corp! Le-a dat un penalty lor pe care numai arbitrul l-a văzut!„, a spus Andrea Mandorlini la digisport.ro, după FCSB – CFR Cluj 1-0.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și