Închide meniul

„E vorba de respect!” Ce detaliu a remarcat Bănel Nicoliță despre Gigi Becali! Dezvăluiri rare despre patronul de la FCB

Viviana Moraru Publicat: 7 iulie 2024, 10:57

Reclamă
E vorba de respect!” Ce detaliu a remarcat Bănel Nicoliță despre Gigi Becali! Dezvăluiri rare despre patronul de la FCB

Ce detaliu a remarcat Bănel Nicoliță despre Gigi Becali

Gigi Becali/ Hepta

Bănel Nicoliță a remarcat un singur detaliu la Gigi Becali, după perioada în care a colaborat cu acesta la FCSB. Fostul internațional a subliniat că latifundiarul din Pipera și-a respectat întotdeauna jucătorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliță a evoluat timp de cinci sezoane și jumătate la FCSB, în perioada ianuarie 2005 – august 2011, reușind să participe alături de roș-albaștri în Champions League.

Ce detaliu a remarcat Bănel Nicoliță despre Gigi Becali

Bănel Nicoliță a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Gigi Becali. Acesta a dezvăluit că patronul de la FCSB le purta respect jucătorilor săi și mereu se ținea de promisiunile făcute.

De asemenea, Bănel Nicoliță a transmis că în perioada în care a evoluat la echipa lui Gigi Becali, avea promisă primă la fiecare meci de campionat.

E vorba de respect! Și-a respectat jucătorii în totalitate. Nu a fost niciodată vreo problemă. Ceea ce spunea… rezolva. Ce era scris așa se întâmpla. Nu exista nicio întârziere! Cred că la început a fost ceva, dar ne-a explicat. La fiecare meci din campionat, aveam primă și ne-a spus că ne dă la final”, a declarat Bănel Nicoliță, conform sport.ro.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali anunţă noi transferuri la FCSB! Singura condiţie pusă pentru a se realiza mutările

Gigi Becali anunţă noi transferuri la FCSB. Patronul campioanei a transmis că îşi doreşte să mai transfere un atacant, însă mutarea se va realiza în funcţie de evoluţiile lui David Miculescu.

Gigi Becali a transmis că va analiza echipa în următoarele partide şi va lua decizia finală, dacă va mai transfera un atacant în această vară. Acesta a transmis că totul depinde de modul în care Marius Ştefănescu se va înţelege pe teren cu David Miculescu.

De asemenea, latifundiarul din Pipera a transmis că există posibilitatea să transfere şi o extremă stânga, pentru a-l înlocui pe Florinel Coman. Becali a subliniat că în flancul drept al atacului va fi titular indiscutabil Marius Ştefănescu.

Reclamă

S-ar putea să mai am nevoie de un atacant, dar ca să știu asta trebuie să joc cu Ștefănescu, David Miculescu și Băluță, în stânga. Eu trebuie să văd cum se combină ăștia trei cu mijlocașii. Așa voi afla dacă am nevoie de un atacant de careu mai valoros sau poate chiar un atacant în stânga. În dreapta nu mai punem pentru că nu e nevoie, pentru că e ăsta (n.r – Marius Ștefănescu).

Asta am exersat și aseară. Ați văzut că s-a schimbat a doua repriză. Am făcut niște schimbări și s-a schimbat situația„, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:46

Juric, gol cu călcâiul în Oțelul – Universitatea Craiova! Jucătorul lui Dorinel Munteanu a făcut spectacol

21:33

VIDEOPanetolikos – AEK 1-0! Surpriză în Grecia! Prima înfrângere a sezonului pentru lider. Cum poate profita Răzvan Lucescu

21:27

Obiectivul uriaş al lui Louis Munteanu, după ce a marcat în CFR – Poli Iaşi 2-1: „Nu am ce notă să îmi dau! Vreau să fac asta!”

21:20

LIVE TEXTOţelul – Universitatea Craiova 1-1! Juric, gol fabulos cu călcâiul în startul derby-ului. Baiaram a restabilit imediat egalitatea

20:54

Panică pe teren, la CFR Cluj – Poli Iaşi. Medicii de pe ambulanţă, chemaţi de urgenţă! Kamara a văzut direct cartonaş roşu

20:10

CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv

1 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și