Închide meniul

Gigi Becali anunţă noi transferuri la FCSB! Singura condiţie pusă pentru a se realiza mutările

Viviana Moraru Publicat: 5 iulie 2024, 16:31

Reclamă
Gigi Becali anunţă noi transferuri la FCSB! Singura condiţie pusă pentru a se realiza mutările

Gigi Becali anunţă noi transferuri la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu - Antena Sport

Gigi Becali anunţă noi transferuri la FCSB. Patronul campioanei a transmis că îşi doreşte să mai transfere un atacant, însă mutarea se va realiza în funcţie de evoluţiile lui David Miculescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Miculescu a marcat un gol în victoria FCSB-ului cu Corvinul, din Supercupa României. Celelalte două goluri au fost înscrise de Marius Ştefănescu şi de Luis Phelipe.

Gigi Becali anunţă noi transferuri la FCSB

Gigi Becali a transmis că va analiza echipa în următoarele partide şi va lua decizia finală, dacă va mai transfera un atacant în această vară. Acesta a transmis că totul depinde de modul în care Marius Ştefănescu se va înţelege pe teren cu David Miculescu.

De asemenea, latifundiarul din Pipera a transmis că există posibilitatea să transfere şi o extremă stânga, pentru a-l înlocui pe Florinel Coman. Becali a subliniat că în flancul drept al atacului va fi titular indiscutabil Marius Ştefănescu.

„S-ar putea să mai am nevoie de un atacant, dar ca să știu asta trebuie să joc cu Ștefănescu, David Miculescu și Băluță, în stânga. Eu trebuie să văd cum se combină ăștia trei cu mijlocașii. Așa voi afla dacă am nevoie de un atacant de careu mai valoros sau poate chiar un atacant în stânga. În dreapta nu mai punem pentru că nu e nevoie, pentru că e ăsta (n.r – Marius Ștefănescu).

Reclamă
Reclamă 4

Asta am exersat și aseară. Ați văzut că s-a schimbat a doua repriză. Am făcut niște schimbări și s-a schimbat situația„, a declarat Gigi Becali.

Primul jucător pe care Gigi Becali îl dă afară de la FCSB, după Supercupa României

S-a aflat care este primul jucător pe care Gigi Becali îl dă afară după Supercupa României. Latifundiarul din Pipera s-a decis la finalul meciului FCSB – Corvinul, scor 3-0.

Patronul campioanei României s-a convins şi a anunţat că, în acest sezon, Eduard Radaslavescu nu va mai juca în tricoul FSCB-ului. Becali îi caută acum echipă.

Reclamă

„Musi va juca, Radaslavescu nu va mai juca. Niciodată în viaţa lui nu va mai juca Radaslavescu în faţa lui Musi. Trebuie să caut să îl dau pe undeva, să îl împrumut. Îl mai am şi pe Tavi Popescu pentru U21„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Eduard Radaslavescu a fost schimbat la pauză cu Alexandru Musi. În primul 11 ar urma să nu se mai regăsească nici Mihai Lixandru.

„E o mare întrare… Lixandru pe care eu l-am plăcut foarte mult, dar a venit unul Baba care ar putea să îi depăşească. Cei trei din faţă o să fie Ştefănescu, Băluţă şi unul din ăia… Popa, dar cred că va Miculescu„, a mai spus patronul FCSB.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:32

„Te-ai mai întoarce la echipa națională?” Răspunsul lui Răzvan Lucescu, după un sezon în care a cucerit iar titlul cu PAOK!

16:31

Philip Otele a fost prezentat oficial la Al-Wahda! Prima reacție a jucătorului care l-a umplut de bani pe Neluțu Varga

15:53

CSA Steaua a primit dreptul legal de a o INTERZICE pe FCSB în Ghencea! Elisabeta Lipă a semnat actul oficial

15:01

NEWS ALERTGigi Becali, ameninţări incredibile pentru Răzvan Burleanu: „O să primească război total!”. Rotaru, trimis de urgenţă la FRF!

14:47

„Bellingham e jucător de clasă mondială!” Olandezii, cuvinte uriaşe la adresa starului Angliei

14:24

Câţi bani poate plăti Gigi Becali pentru „excursia” celor de la FCSB în San Marino: „Sunt extrem de scumpe”

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”
Citește și