Închide meniul

Echipa care îi plăteşte clauza de reziliere lui Florinel Coman. Salariu anul de 2 milioane de dolari pentru „Mbappe” de la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 aprilie 2024, 20:34

Reclamă
Echipa care îi plăteşte clauza de reziliere lui Florinel Coman. Salariu anul de 2 milioane de dolari pentru „Mbappe de la FCSB

Echipa care îi plăteşte clauza de reziliere lui Florinel Coman

Florinel Coman, în timpul unui meci al FCSB-ului / Profimedia

A devenit cunoscută echipa care îi plăteşte clauza de reziliere de 5 milioane de euro lui Florinel Coman. Chiar Gigi Becali a confirmat că „Mbappe” va pleca la finalul sezonului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a fost convins cu un salariu fabulos! Atacantul de 26 de ani a primit o ofertă de nerefuzat, după ce a făcut cel mai bun sezon al carierei. 16 goluri şi 10 pase decisive a înscris internaţionalul român în această ediţie a Ligii 1.

Echipa care îi plăteşte clauza de reziliere lui Florinel Coman

Potrivit fanatik.ro, Florinel Coman ar urma să joace în Qatar după EURO 2024. Al Duhail este echipa care îi oferă un salariu anual de 2 milioane de dolari, de cinci ori mai mult decât încasează la FCSB.

Arabii i-au propus lui Coman un contract pe patru ani. Prin urmare, pe întreaga durată a înţelegerii, „Mbappe” ar urma să încaseze 8 milioane de dolari plus bonusuri.

Patronul de la FCSB a dezvăluit că Florinel Coman s-a înțeles deja cu o echipă și că va pleca în această vară. Totuși, Gigi Becali a ținut să menționeze că nu are acordul lui „Mbappe”, pentru a spune numele echipei la care acesta va pleca.

Reclamă

Eu nu vă pot spune acum pentru că nu am acordul. Nu am acordul să vă spun că el va pleca. Nu vă pot spune unde, ce și cum. Da, așa știu (n.r – că Florinel Coman va pleca în vară).

El a negociat deja, dar nu vrea să spună. Le-am spus oamenilor că n-are rost acum, să fim campioni și după discutăm. (n.r. Pleacă în Bundesliga?) Nu vă pot spune pentru că nu am acordul”, a spus Gigi Becali, la prosport.ro.

Mesajul superb postat de soția lui Florinel Coman

Mesajul superb postat de Ioana, soția lui Florinel Coman, în ziua în care vedeta lui Gigi Becali a împlinit 26 de ani. Frumoasa femeie a făcut o postare pe rețelele de socializare, în care a scris frumoasele cuvinte.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman a împlinit 26 de ani pe 10 aprilie. „Mbappe” are parte de un sezon de vis la FCSB, iar viața lui este perfectă și pe plan personal!

Ioana a postat o fotografie pe rețelele de socializare, în care era alături de vedeta de la FCSB. Aceasta a scris și mesajul:

La mulți ani pentru răsăritul și strălucirea mea!”, a notat Ioana, pe Instagram!

Florinel Coman nu s-a ferit: „Vreau să plec!”

Florinel Coman a avut un discurs incredibil după derby-ul cu Universitatea Craiova. Coman a spus că a făcut un meci extrem de prost. Mai mult, Coman a spus că vrea să plece de la FCSB la finalul sezonului.

Florinel Coman a mai spus că la golul marcat a greşit portarul Universităţii Craiova. FCSB s-a distanţat la 10 puncte în fruntea clasamentului.

Un meci prost făcut de mine, jalnic! Am fost cel mai slab de pe teren, dar Dumnezeu… ce pot spune, m-a făcut să marchez. Așa a fost, un meci foarte slab, mai ales prima repriză. M-au ajutat colegii, jocul echipei a fost foarte bun, am verticalizat, am cerut mingea în profunzime.

Ca echipă, prima repriză a fost foarte bună. Nu am câștigat multe dueluri, nu am fost ca la meciurile trecute.La primul gol a fost greșeală de portar. Am primit oferta de 60.000, o am pe masă? Cred că voi pleca la vară. Îmi doresc să schimb, este normal.

Reclamă

Dar sunt angrenat aici, cu echipa, îmi dau viața pentru echipă pe teren, până la ultima picătură de sânge. Obiectivul este câștigarea campionatului, nu am niciunul cu această echipăși acesta este visul meu”, a spus Coman la finalul partidei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și