Închide meniul

Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB

Alex Masgras Publicat: 16 aprilie 2024, 20:59

Reclamă
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB

Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB

Florinel Coman, înaintea unui meci / Profimedia

Ladislau Boloni a oferit verdict dur despre transferul lui Florinel Coman. Jucătorul celor de la FCSB s-ar fi înţeles cu formaţia Al-Duhail, formaţie din Qatar, care îi va oferi un salariu de două milioane de euro pe an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mulţi au criticat faptul că Florinel Coman a ales să se transfere în zona arabă, în loc să plece la un club din vestul Europei. Despre această mutare care va avea loc la finalul sezonului a vorbit şi Ladislau Boloni.

Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB

Antrenorul celor de la Metz a declarat vă ştirea legată de transferul jucătorului de la FCSB în Qatar este „deranjantă” şi că Florinel Coman merită mai mult.

De asemenea, el a vorbit şi despre fotbalul din zona arabă şi a anunţat că fotbalistul va avea de pierdut pe plan profesional:

„Am citit această știre puțin deranjantă. Eu așa cred, că acest băiat merită mai mult, un fotbal mai bun. Eu nu vreau să condamn, pentru că am lucrat și eu acolo, dar atunci când pui piciorul acolo, pierzi 20% din ceea ce știi, la antrenament încă 10%, la meci încă 20%…

Reclamă

E foarte greu și noi nu suntem suficienți de căliți. Acest băiat ar merita un club european. De ce nu ajunge acolo? Nu știu”, a declarat Ladislau Boloni, la digisport.ro.

Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar

Helmut Duckadam a comentat posibila mutare a lui Florinel Coman în prima ligă din Qatar, de la finalul sezonului. „Eroul de la Sevilla” este de părere că extrema FCSB-ului nu ar fi putut prinde un transfer într-un campionat mai bun, fiind de părere că acesta va lua decizia corectă dacă va accepta să joace la Al Duhail.

Duckadam a subliniat faptul că Florinel Coman va câştiga un salariu colosal în Qatar, pe care vedeta de la FCSB nu trebuia să-l refuze. Şeicii sunt gata să-i plătească lui Coman nu mai puţin de două milioane de euro, pe perioada contractului.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu știu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun. Oricum, banii nu cred că erau aceeași. Eu cred că a ales, în primul rând, pentru familie. Foarte bine a făcut. Și-a asigurat viitorul lui și familiei sale.

În rest e prea puțin important. Nu știi ce îți rezervă ziua de mâine și poate că dacă ratezi un asemenea transfer poate nu mai ai șanse la un al doilea”, a declarat Helmut Duckadam, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și