Închide meniul

Echipa din Arabia Saudită la care pleacă Andrei Cordea: „1,2 milioane de euro rămân la noi, curaţi”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 august 2023, 13:16

Reclamă
Echipa din Arabia Saudită la care pleacă Andrei Cordea: „1,2 milioane de euro rămân la noi, curaţi

Echipa din Arabia Saudită la care pleacă Andrei Cordea

Andrei Cordea, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Gigi Becali renunţă la mai mulţi jucători după eliminarea din Conference League. Iată echipa din Arabia Saudită la care pleacă Andrei Cordea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB e pe cale să pună la punct o afacere care îi va aduce în conturi mulţi bani. Potrivit gsp.ro, Al-Tai, formaţie care a fost antrenată de Mirel Rădoi, este echipa din Arabia Saudită care a făcut o ofertă pentru Andrei Cordea.

Echipa din Arabia Saudită la care pleacă Andrei Cordea: „1,2 milioane de euro rămân la noi, curaţi”

Cordea pleacă, e ca și plecat, 1.315.000 de euro e suma. 1,2 milioane vor rămâne la noi, curați. Pleacă în Arabia, nu știu la ce echipă, habar n-am”, a spus Gigi Becali.

Andrei Cordea a ajuns în vara lui 2021 la FCSB de la Academica Clinceni. Jucătorul este cotat de site-ul transfermarkt.com la 2.3 milioane de euro.

Gigi Becali cere antrenamente mai lungi la FCSB! Mihai Pintilii a reacţionat şi a spus că pleacă

Gigi Becali vrea ca jucătorii lui să stea cu 30 de minute în plus la antrenament. Patronul FCSB le-a adus astăzi mai multe critici celor care pregătesc echipa, Elias Charalambous şi Mihai Pintilii.

Reclamă

Nordsjaelland a fost o echipă bună. Adică.. Avea prima șansă. Noi mizam pe noroc. Acum ne vedem de treaba noastră, ne vedem de campionat. Era normal ca ei să se califice. Tot ei au fost…

Hai să spun care e opinia mea. Nu vreau să se interpreteze, dar asta e concluzia mea. Eu cred că aici e chestie de antrenorat. Din moment ce noi nu avem… Și îi spun lui MM «Bă, nu există un jucător care să ridice mingea». El zice că «Domnule, la antrenamente fac, dar la meci…». Adică Olaru are emoții? Trebuie repetiție.

Echipa asta (n.r. – Nordsjaelland) nu e una de talent. Noi avem talent. E o echipă care s-a mișcat, a primit, s-a mișcat, a primit. Așa cum spuneam și eu. Așa vreau și eu. Eu așa cred. Și dacă nu poți, repeți până poți.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am cerut 30 de minute de antrenament în plus. MM Stoica a zis «Nu, domnule, că nu poate…». Și Pintilii a zis «Băi nea Gigi, eu plec atunci! Nu se poate. Atât e antrenamentul». De ce nu a zis «Da, nea Gigi, facem». De ce, mă? De ce să pleci?

Sunt acum metode antrenamente care s-au modernizat… Poate medicamentația, poate metodele de odihnă. Eu am făcut cameră hiperbară și am trimis doctorul la specializare. Am dat 300.000 de euro, dar nu a făcut nimeni… Dacă vedeai o echipă care să dribleze, era altceva. Dar eu nu am văzut la ei un jucător care să facă ceva. unul de talia lui Coman. Dar Coman trebuie să se antreneze”, a spus Gigi Becali la Palat.

Gigi Becali anunţă că Andrei Cordea şi Valentin Gheorghe vor părăsi FCSB!

FCSB a fost eliminată de Nordsjaelland din turul al treilea preliminar din Conference League. Danezii s-au impus cu 2-0 în returul din Danemarca, meci care s-a văzut pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ambele goluri ale partidei au fost marcate de Marcus Ingvartsen. Primul, din minutul 43, a fost din penalty, după ce Pantea l-a faultat în careu pe Diomande. Ingvartsen avea să dea lovitura şi pe final în minutul 85, asigurându-şi titlul de „omul meciului”.

Patronul roş-albaştrilor a anunţat că doi fotbalişti se vor despărţi de FCSB după eliminarea din cupele europene. Gigi Becali a spus că Andrei Cordea va pleca de la echipă. Un alt jucător care va părăsi vicecampioana României este Valentin Gheorghe.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și