Închide meniul

Echipa din Liga 1 care vrea să-l transfere pe Joyskim Dawa de la FCSB: „L-aș lua cu două mâini și i-aș dubla salariul!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 noiembrie 2022, 15:48

Echipa din Liga 1 care vrea să-l transfere pe Joyskim Dawa de la FCSB: „L-aș lua cu două mâini și i-aș dubla salariul!

Joyskim Dawa nu va fi în lot la Voluntari - FCSB

Joyskim Dawa, într-un meci pentru FCSB / Hepta

FC Botoșani este echipa din Liga 1 care vrea să-l transfere pe Joyskim Dawa de la FCSB. Valeriu Iftime e convins însă că fundașul nu ar renunța la salariul oferit de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Botoșani l-a vândut pe Dawa la FCSB vara trecută, pentru 350.000 de euro, însă evoluțiile fundașului camerunez nu s-au ridicat la nivelul așteptat.

FC Botoșani vrea să-l transfere pe Joyskim Dawa de la FCSB

Iftime e dispus să-i ofere dublu lui Dawa față de cât câștiga înainte la FC Botoșani. Chiar și așa, oferta moldovenilor tot nu s-ar ridica la salariul pe care fundașul îl încasează la FCSB.

„Bineînţeles că l-aş vrea, dar nu mai vine Dawa de la 15.000 de euro la 4000. Poate juca oricând fotbal la o echipă mare. Are o problemă la FCSB, dar nu ştiu ce se întâmplă acolo, nu e într-o formă bună.

L-aş lua cu două mâini şi i-aş dubla salariul, dar nu va veni la Botoşani. Cu Edjouma e aceeaşi poezie. Nedelcu, Coman, pe care a dat milioane de euro, s-au ridicat la nivelul aşteptărilor? Miculescu la fel. Nici echipa nu trece printr-o perioadă foarte bună. Şi eu sunt surprins de jocul lor”, a spus Valeriu Iftime, conform playsport.ro.

Reclamă

24 de meciuri a adunat Joyskim Dawa pentru FCSB în actualul sezon, în toate competițiile, reușind să înscrie patru goluri.

800.000 de euro este cota lui Dawa, conform transfermarkt.com.

Nicolae Dică și Joyskim Dawa, „la cuțite” în vestiar!

Nicolae Dică a demisionat din funcţia de antrenor de la FCSB, după înfrângerea suferită în faţa celor de la U Cluj. Un rol în plecarea lui Dică l-a avut și Joyskim Dawa!

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică a fost nemulţumit de atitudinea pe care a avut-o Joyskim Dawa. Tehnicianul cerea disciplină la echipa sa, însă fundaşul s-a enervat în momentul în care i-a fost sugerat un alt stil de joc.

Cei doi au avut un dialog aprins la pauza partidei de la Cluj, în urma căruia Dawa a fost înlocuit. Antrenorul de 42 de ani a dezvăluit că nu este singura dispută pe care a avut-o cu un jucător, Denis Alibec fiind cel cu care a mai avut un „clinci” în trecut.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Joyskim Dawa

Joyskim Dawa a intrat în vizorul patronului de la FCSB. Gigi Becali a fost nemulţumit de evoluţia fundaşului, după remiza cu Anderlecht. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că jucătorul adus în vara trecută de la Botoşani nu mai merită laudele sale.

„M-am convins și eu acum de Dawa. I-am luat tot timpul apărarea. În seara asta m-am convins. Mi-a plăcut în primele meciuri. După ce are statut de vedetă, nu se mai concentrează. Înseamnă că e chestiune de concentrare și nu se mai concentrează la maximum”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Recomandări
  • Echipa din Liga 1 care vrea să-l transfere pe Joyskim Dawa de la FCSB
  • Ce s-ar putea întâmpla cu fundașul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și