Închide meniul

Nicolae Dică și Joyskim Dawa, „la cuțite” în vestiar: „Vorbea în franceză! I-am spus ‘Taci! Stai afară și gata!'”. Momente incredibile la pauza meciului cu U Cluj

Viviana Moraru Publicat: 1 noiembrie 2022, 21:41

Nicolae Dică și Joyskim Dawa, „la cuțite în vestiar: „Vorbea în franceză! I-am spus Taci! Stai afară și gata!'. Momente incredibile la pauza meciului cu U Cluj

Nicolae Dică, gata să preia o echipă din Liga 1. Mesaj pentru conducători

Nicolae Dică, într-un meci pentru FCSB / Hepta

  • Nicolae Dică și Joyskim Dawa, „la cuțite” în vestiar
  • „Vorbea în franceză! I-am spus ‘Taci! Stai afară și gata!'”

Nicolae Dică și Joyskim Dawa au fost „la cuțite” în vestiar, la pauza meciului cu U Cluj, de luni seară. Fostul antrenor de la FCSB susţine că fundaşul s-a enervat, în momentul când i s-au reproşat unele greşeli făcute în teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a demisionat din funcţia de antrenor de la FCSB, după înfrângerea suferită în faţa celor de la U Cluj. Până ce Gigi Becali va găsi un înlocuitor, Mihai Pintili este cel care se ocupa de echipă.

Nicolae Dică și Joyskim Dawa, „la cuțite” în vestiar!

Nicolae Dică a fost nemulţumit de atitudinea pe care a avut-o Joyskim Dawa. Tehnicianul cerea disciplină la echipa sa, însă fundaşul s-a enervat în momentul în care i-a fost sugerat un alt stil de joc.

Reclamă

Cei doi au avut un dialog aprins la pauza partidei de la Cluj, în urma căruia Dawa a fost înlocuit. Antrenorul de 42 de ani a dezvăluit că nu este singura dispută pe care a avut-o cu un jucător, Denis Alibec fiind cel cu care a mai avut un „clinci” în trecut.

„Eu nu mă cert cu jucătorii, jucătorii trebuie să facă ce spun eu. Am avut discuție la pauză, în care i-am explicat cum am pregătit jocul, că nu trebuia să facă ceea ce a făcut. Le-am spus că nu mai vreau să joace pe mijlocașii centrali sau mijlocașii de bandă când vin cu adversar în spate pentru că riscăm să pierdem mingea și se întâmplă să iei gol.

Reclamă

Vreau să-mi jucați pe atacant, minge lobată, și venit imediat pe mingea a doua. Le-am zis că asta vreau să facă, atât, nu cer mai mult. Și el a început să vorbească. Este clar, la mine e vorba de disciplină. În momentul în care merg la o echipă, vreau disciplină. Nu contează cine e, poate fi cel mai bun jucător din România.

Și știți foarte bine că am avut clinciuri. (N.r. – Și cu Alibec) Da. Și în momentul în care îmi comentezi… înseamnă că nu ai făcut ceea ce eu ți-am spus și mai și comentezi. Ok, și a ieșit afară. Vorbea în franceză și nu am înțeles. În momentul în care eu i-am spus să tacă, i-am spus „taci” în engleză. Și el a continuat să vorbească în franceză. I-am spus ok, stai afară și gata! A fost simplu, imediat la reglez”, a declarat Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

Nicolae Dică nu l-a iertat pe Marius Șumudică

Nicolae Dică nu l-a iertat pe Marius Șumudică, după ultimele declarații făcute de antrenorul de la Al Raed. „Șumi” a avut un discurs dur la adresa lui „Dicanio”, după cele două înfrângeri umilitoare suferite de vicecampioana României în fața lui Silkeborg (0-5, 0-5). Dică a fost întrebat despre „săgețile” primite din partea lui Șumudică și a dat un răspuns pe măsură.

Reclamă 4 / 0/3

„Nici nu mă mai urcam în autocar, dacă pierd 5-0 şi 5-0, este un dezastru”, a spus Marius Șumudică, la scurt timp după ce Nicolae Dică s-a despărțit de FCSB.

Între timp a sosit și răspunsul lui Nicolae Dică:

„Am avut rezultate și ca antrenor, până la vârsta asta, și voi avea în continuare. Asta e părerea domnului Șumudică. Alți antrenori mari ce să facă? Să nu se mai urce în autocar pentru că au luat bătaie prin Champions League? Inter, 7-2, pe la Manchester United, Roma la fel… sunt niște declarații așa, le dăm ca să ne aflăm în treabă.

Eu acum ce să fac? Să mă apuc de domnul Șumudică să vorbesc, că nu știu ce rezultate are pe unde este. Nu îmi place să vorbesc, să intru în conflict cu antrenorii. Este părerea dânsului, treaba lui, să fie sănătos, să aibă rezultate. Dar cred că noi antrenorii ar trebui să ne focusăm pe ce avem noi de făcut și să îi lăsăm pe alții în pace. Că la asta ne pricepem cel mai bine”, a spus Nicolae Dică, pentru Orangesport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF