Închide meniul

Echipa din play-out care l-a impresionat pe Mihai Stoica: „E cea mai mare surpriză!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 mai 2023, 13:20

Echipa din play-out care l-a impresionat pe Mihai Stoica: „E cea mai mare surpriză!

"A fost blat?". Reacţia imediată a lui Mihai Stoica după Farul - Rapid 7-2

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

S-a aflat care este echipa din play-out care l-a impresionat pe Mihai Stoica. Managerul general de la FCSB a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la Petrolul, după ce „lupii galbeni” au învins-o pe Chindia, în ultima etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul a urcat pe primul loc în play-out, după victoria cu scorul de 2-1 cu Chindia. „Lupii galbeni” se luptă pentru barajul pentru un loc de cupe europene.

Echipa din play-out care l-a impresionat pe Mihai Stoica

Mihai Stoica s-a arătat impresionat de forma arătată de cei de la Petrolul, în actualul sezon, deşi susţine că pentru FCSB a reprezentat un adversar facil.

De asemenea, managerul general al roş-albaştrilor a remarcat faptul că ploieştenii au prestat un joc bun, pe parcursul actualului sezon.

„Pentru mine, Petrolul este cea mai mare surpriză, pentru că… bine, vezi, câteodată eşti tentat să evaluezi un adversar după cum se prezintă când joci tu cu el, echipa la care eşti.

Reclamă

Cu noi, mi s-a părut un adversar ‘soft’ (n.r. moale, în engleză), după aia a venit seria extraordinară, şi pe fondul unui joc bun”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Petrolul, victorie cu Chindia în ultima etapă

Petrolul a învins-o pe Chindia cu scorul de 2-1 (0-1), vineri seara, pe Stadionul „Ilie Oană”, într-un meci considerat în deplasare din etapa a şaptea a play-out-ului.

Chindia a deschis scorul rapid, prin Doru Popadiuc (5), după o minge pierdută de ivorianul Seniko Doua. Gazdele din acest meci au avut şansa de a se desprinde pe tabelă, dar Jeremy Corinus a trimis în bară cu capul (47).

Reclamă 4 / 0/3

Petrolul a reuşit egalarea (50), prin Ismael Diomande (50), cu largul concurs al portarului Cătălin Căbuz. Ivorianul, intrat la pauză (al doilea său meci pentru Petrolul), a şutat de la circa 30 de metri, mingea l-a lovit în faţă pe Căbuz şi a intrat în poartă.

Chindia a mai înscris o dată, prin Daniel Popa (58), dar golul a fost anulat de VAR pentru ofsaid la Sergiu Buş.

Gheorghe Grozav (77) a marcat golul victoriei pentru Petrolul, după ce ploieştenii au avut o bară, prin Christian Irobiso (66).

Chindia rămâne pe loc de baraj după acest eşec, al patrulea în ultimele cinci etape. Petrolul are o singură înfrângere în play-out, cinci victorii şi un egal.

Iasmin Latovlevici, pe cale să plece de la Petrolul fără să fi jucat vreun meci

Iasmin Latovlevici este pe cale să plece de la Petrolul fără să fi jucat vreun meci! Fundașul, în vârstă de 36 de ani, ar fi avut un scandal „monstru” cu suporterii „lupilor galbeni”, din cauza trecutului său la FCSB.

În această săptămână, Iasmin Latovlevici ar fi avut un conflict halucinant cu suporterii Petrolului, anunță playsport.ro. Sursa citată notează că un grup de ultrași a intrat în timpul unei sesiuni de antrenament și a încercat să-l dezbrace pe Latovlevici de echipamentul Petrolului.

Ura suporterilor față de Iasmin Latovlevici ar fi dată de trecutul acestuia de la FCSB. Galeria Petrolului l-a contestat pe Latovlevici încă din momentul în care a semnat cu gruparea de pe „Ilie Oană”.

Reclamă

În urma acestui incident, există șanse mari ca Iasmin Latovlevici să-și rezilieze contractul cu Petrolul, deși nu a bifat nicio partidă în tricoul galben-albastru.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și