Închide meniul

Iasmin Latovlevici, pe cale să plece de la Petrolul fără să fi jucat vreun meci! Scandal incredibil cu suporterii

Cosmin Olteanu Publicat: 5 mai 2023, 22:43 / Actualizat: 6 mai 2023, 9:12

Reclamă
Iasmin Latovlevici, pe cale să plece de la Petrolul fără să fi jucat vreun meci! Scandal incredibil cu suporterii

Iasmin Latovlevici, pe cale să plece de la Petrolul fără să fi jucat vreun meci

Iasmin Latovlevici, în timpul unui meci / Hepta

Iasmin Latovlevici este pe cale să plece de la Petrolul fără să fi jucat vreun meci! Fundașul, în vârstă de 36 de ani, ar fi avut un scandal „monstru” cu suporterii „lupilor galbeni”, din cauza trecutului său la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iasmin Latovlevici a fost transferat de Petrolul, în luna martie, fiind liber de contract, după despărțirea de FC Argeș. Până în acest moment, „Lato” nu a bifat niciun meci în tricoul Petrolului.

Iasmin Latovlevici, pe cale să plece de la Petrolul fără să fi jucat vreun meci

În această săptămână, Iasmin Latovlevici ar fi avut un conflict halucinant cu suporterii Petrolului, anunță playsport.ro. Sursa citată notează că un grup de ultrași a intrat în timpul unei sesiuni de antrenament și a încercat să-l dezbrace pe Latovlevici de echipamentul Petrolului.

Ura suporterilor față de Iasmin Latovlevici ar fi dată de trecutul acestuia de la FCSB. Galeria Petrolului l-a contestat pe Latovlevici încă din momentul în care a semnat cu gruparea de pe „Ilie Oană”.

În urma acestui incident, există șanse mari ca Iasmin Latovlevici să-și rezilieze contractul cu Petrolul, deși nu a bifat nicio partidă în tricoul galben-albastru.

Reclamă
Reclamă 4

Marian Coplu, noul investitor de la Petrolul

În luna martie, Marian Copilu, fost președinte la CFR Cluj și Universitatea Craiova, a venit, din poziția de investitor, la Petrolul Ploiești. Nefiind „prieten” cu viața publică, Marian Copilu nu a dorit să fie prezentat în cadrul unei conferințe de presă.

„Nu vă ascund că am avut foarte multe discuții cu el. Am încercat să-l conving și n-am avut sorți de izbândă. E un tip foarte discret, așa cum știm că s-a întâmplat la Cluj și la Craiova. Asta este o calitate. La noi, în România, investitorii sau patronii sunt ahtiați de imagine și de a apărea la TV, de a vorbi vrute și nevrute, dar majoritatea n-au legătură cu fotbalul. Marian este total opus, este bolnav de fotbal, discuțiile noastre sunt interminabile legate de sisteme, de ceea ce înseamnă fotbalul pe teren. El este un tip care nu vrea să apară la televizor. La meciuri va veni, va veni și la Craiova, va fi prezent la fiecare meci.

I-am și mulțumit azi în vestiar, de față cu echipă. Pentru mine au fost zile încărcate, iar când Marian a făcut aceste investiții, de câteva sute de mii de euro, am uitat să-i mulțumesc. Am făcut-o apoi în vestiar”, a spus Claudiu Tudor, președintele formației ploieștene, pentru Ploiești TV.

Reclamă
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și