Închide meniul

Echipa pe care Florin Răducioiu o scoate din calculele pentru titlu: „Am semne de întrebare!”

Viviana Moraru Publicat: 17 septembrie 2023, 13:20

Reclamă
Echipa pe care Florin Răducioiu o scoate din calculele pentru titlu: „Am semne de întrebare!

Echipa pe care Florin Răducioiu o scoate din calculele pentru titlu

Florin Răducioiu / Profimedia

S-a aflat care este echipa pe care Florin Răducioiu o scoate din calculele pentru titlu. Fostul internaţional este de părere că Universitatea Craiova nu poate emite pretenţii pentru primul loc din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a urcat pe locul secund în Liga 1, după victoria cu Sepsi, scor 2-1, din ultima etapă. După partidă, Răducioiu a comentat evoluţia oltenilor lui Laurenţiu Reghecampf.

Echipa pe care Florin Răducioiu o scoate din calculele pentru titlu

Florin Răducioiu a declarat că în ciuda faptului că-l apreciază pe Laurenţiu Reghecampf, consideră că Universitatea Craiova nu are continuitatea necesară pentru a se lupta la titlu.

Fostul internaţional a mărturisit că oltenilor le lipseşte personalitatea, şi are semne de întrebare în privinţa lotului pe care îl are la dispoziţie Laurenţiu Reghecampf.

„Mie îmi place Universitatea Craiova, îmi place de Reghecampf. Sper să aibă continuitate în rezultate Craiova, dar asta nu se obţine oricum, ci cu determinare, cu această presiune cu care trebuie să se obişnuiască.

Reclamă
Reclamă

Dar Universitatea Craiova nu este o echipă despre care putem spune că se poate bate la titlu. Numai continuitatea o poate transforma într-o echipă care arată că poate lua titlul. Vom vedea dacă va fi o echipă cu personalitate, dar am semne de întrebare, din cauza lotului, nu văd ca echipa să aibă acea concentrare în fiecare meci”, a declarat Florin Răducioiu, conform primasport.ro.

Laurenţiu Reghecampf, furios după Universitatea Craiova – Sepsi 2-1

Laurenţiu Reghecampf a avut un discurs furios după Universitatea Craiova – Sepsi 2-1. Antrenorul oltenilor a contestat eliminarea lui Badelj.

„Sunt foarte importante cele 3 puncte. Sun puţin dezamăgit că nu am putut să marcăm al patrulea gol, aveam şanse mari să. Primim un cartonaş roşu care mi se pare o joacă. Cine a fost la VAR trebuie să înţeleagă nu se pot juca cu destinul unui club, unui antrenor. Nu mă interesează cine a fost la VAR. Am suferit foarte mult după acel cartonaş, dar mă bucur de atitudinea jucătorilor. Am avut ocazii şi în 10 şi asta înseamnă echipa pe care mi-o doresc şi vreau să o am la fiecare meci.

Reclamă

Pe Houri mi l-am dorit foarte mult. Mă bucur pentru el că a avut un joc foarte bun. Nu mai contează că am luat un galben. Când vezi un falt, e normal să ţipi şi să nu vorbeşti în şoaptă pentru că eşti pe stadion. Nu mai contează cartonaşul galben pe care l-am încasat. Foarte repede sunt deranjaţi aceşti băieţi. Le-am spus că nu îmi dau seama, mai strigi la un contact. Prea uşor se joacă cu aceste cartonaşe. Nu facem multe lucruri. Ăsta este ritmul pe care trebuie să îl avem la fiecare meci. Atitudinea, jocul dur, la minge. Altfel, vom avea probleme la fiecare meci. Trebuie să marcăm, să nu fim surprinşi pe contraatac”, a spus Laurenţiu Reghecampf după Universitatea Craiova 2-1.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

13:39

Gabriela Ruse, eliminată în primul tur de la China Open! Nu a reușit să treacă de Sijia Wei

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și