Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, furios după Universitatea Craiova – Sepsi 2-1: „Mi se pare o joacă. Nu te poţi juca cu destinul unui club!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 septembrie 2023, 0:07

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, furios după Universitatea Craiova – Sepsi 2-1: „Mi se pare o joacă. Nu te poţi juca cu destinul unui club!

Laurenţiu Reghecampf, furios după Universitatea Craiova - Sepsi 2-1

Profimedia

Laurenţiu Reghecampf a avut un discurs furios după Universitatea Craiova – Sepsi 2-1. Antrenorul oltenilor a contestat eliminarea lui Badelj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf consideră eliminarea jucătorului său „o joacă” şi le-a transmis celor din VAR că nu se „pot juca” cu destinul său şi al clubului.

Laurenţiu Reghecampf, furios după Universitatea Craiova – Sepsi 2-1

Sunt foarte importante cele 3 puncte. Sun puţin dezamăgit că nu am putut să marcăm al patrulea gol, aveam şanse mari să. Primim un cartonaş roşu care mi se pare o joacă. Cine a fost la VAR trebuie să înţeleagă nu se pot juca cu destinul unui club, unui antrenor. Nu mă interesează cine a fost la VAR. Am suferit foarte mult după acel cartonaş, dar mă bucur de atitudinea jucătorilor. Am avut ocazii şi în 10 şi asta înseamnă echipa pe care mi-o doresc şi vreau să o am la fiecare meci.

Pe Houri mi l-am dorit foarte mult. Mă bucur pentru el că a avut un joc foarte bun. Nu mai contează că am luat un galben. Când vezi un falt, e normal să ţipi şi să nu vorbeşti în şoaptă pentru că eşti pe stadion. Nu mai contează cartonaşul galben pe care l-am încasat. Foarte repede sunt deranjaţi aceşti băieţi. Le-am spus că nu îmi dau seama, mai strigi la un contact. Prea uşor se joacă cu aceste cartonaşe. Nu facem multe lucruri. Ăsta este ritmul pe care trebuie să îl avem la fiecare meci. Atitudinea, jocul dur, la minge. Altfel, vom avea probleme la fiecare meci. Trebuie să marcăm, să nu fim surprinşi pe contraatac”, a spus Laurenţiu Reghecampf după Universitatea Craiova 2-1.

Nicușor Bancu: „Am fost mult mai compacți după eliminare”

Nicușor Bancu a vorbit despre partida cu Sepsi, din etapa a 9-a a Ligii 1. Fundașul oltenilor s-a declarat fericit după această victorie. De asemenea, jucătorul echipei naționale a dezvăluit că echipa a jucat mult mai bine după eliminarea lui Badelj, din minutul 59.

Reclamă

„A fost un meci foarte greu, după ce am rămas în 10 oameni au pasat mai mult, dar nu și-au creat prea multe ocazii. Am fost mai determinați, lucrul ăsta ne-a făcut să câștigăm partida.

După ce s-a terminat meciul am discutat, în 10 am jucat mult mai bine, ca apărare am fost mult mai compacți, ne-a unit această eliminare. Sepsi este o echipă bună, pasează foarte bine, s-a văzut și în meciurile anterioare.

Sperăm ca pauza cu naționala să fi prins foarte bine echipei, și mie mi-a prins bine, am făcut meciuri bune la națională și mă bucur că avem șanse de calificare. Ne-am revenit și la echipă, Sperăm să câștigăm și meciul cu U Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am și glumit, am stat 9 luni pe bară, acum pot juca din 3 în 3 zile” , a spus Nicușor Bancu, potrivit digisport.ro.

Gazdele au deschis încă din secunda 50, când Lyes Houri i-a pasat în careu lui Jovan Markovic şi acesta a înscris. Francezul Houri a apărut şi la finalizare, în minutul 28, când a marcat pentru 2-0 cu un şut de la distanţă. Sepsi, care a fost dominată în prima repriză, a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 42, la golul lui Marius Ştefănescu, venit după o pasă a lui Safranko.

În repriza secundă oltenii nu şi-au putut mări avantajul, oaspeţii nu au fost în stare să egaleze, chiar dacă gazdele au jucat în zece oameni din minutul 59, după eliminarea lui Badelj. Craiova s-a impus cu 2-1, a administrat prima înfrângere din campionat lui Sepsi şi a ajuns pe locul al doilea în Superligă, cu 17 puncte. Sepsi ocupă locul 6, având 12 puncte.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și