Închide meniul

Echipa surpriză pe care Marius Şumudică o include în lupta la titlu: „Asta înseamnă mult!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 decembrie 2023, 23:43

Echipa surpriză pe care Marius Şumudică o include în lupta la titlu: „Asta înseamnă mult!

Echipa surpriză pe care Marius Şumudică o include în lupta la titlu

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Profimedia

U Cluj este echipa surpriză pe care Marius Şumudică o include în lupta la titlu. Antrenorul lui Gaziantep s-a declarat impresionat de forma clujenilor, despre care susţine că se pot bate pentru primele locuri din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a învins-o în ultima etapă pe Dinamo, cu scorul de 1-0. Graţie succesului, trupa lui Ioan Ovidiu Sabău a urcat pe locul cinci în Liga 1, la doar două puncte de Rapid.

Echipa surpriză pe care Marius Şumudică o include în lupta la titlu

Marius Şumudică a analizat lupta la titlu din Liga 1 şi a dat verdictul. Antrenorul susţine că nicio echipă nu este favorită să devină campioană în acest moment, după ultimele rezultate înregistrate.

De asemenea, „Şumi” susţine că FCSB, CFR Cluj şi Rapid se vor lupta cu siguranţă pentru primul loc. Marius Şumudică a amintit-o şi pe campioana Farul, despre care susţine că îşi va reveni, cât şi pe U Cluj.

Marius Şumudică a declarat că formaţia ardeleană poate juca în cupele europene, dacă îşi va menţine ritmul de joc.

Reclamă

„Nu există o echipă care este favorită la câștigarea campionatului. Le văd în lupta la titlu pe CFR, FCSB și Rapid. Cred că Farul va reveni. Nici ‘U’ Cluj nu ar trebui exclusă. Chiar dacă a făcut un joc mai slab din punct de vedere tactic.

Dinamo a făcut unul dintre cele mai bune jocuri aseară. Clujul a scos un rezultat pozitiv și asta înseamnă mult. Au ajuns acolo datorită unor jocuri foarte bune. Cred că dacă își vor reveni, vor putea juca în cupele europene”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Rapid e avertizată de Marius Şumudică: „Va fi destul de greu de gestionat”

Rapid e avertizată de Marius Şumudică. Echipa lui Cristiano Bergodi traversează o perioadă extrem de complicată, fiind fără victorie de la meciul cu FCSB, de pe 5 noiembrie. În ultima etapă, Rapid a pierdut pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 1-2.

Reclamă 4 / 0/3

Şumudică a vorbit şi despre gestul fanilor lui Rapid din meciul de sâmbătă. În momentul în care FC Voluntari conducea cu 2-0, întreg stadionul Giuleşti a început să cânte, în mod ironic, cântecul formaţiei ilfovene:

„Îmi pare rău de Rapid. Cred că și un egal i-ar fi ajutat în contextul în care CFR Cluj și FCSB au făcut doar egal. Cu două-trei victorii urci în primele șase, iar două-trei înfrângeri te coboară de acolo.

Au nevoie de două victorii ca lucrurile să fie ok. În caz că nu vor câștiga, va fi destul de greu de gestionat în relația cu suporterii.

Felicit galeria Rapidului, care, în afară de acel cântec cu Voluntariul, nu au avut reacții ieșite din comun. Nu au protestat, nu au contestat nici jucătorii, nici antrenorul”, a declarat Marius Şumudică, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și