Închide meniul

Edgar Ie a fost prezentat oficial la Dinamo. Noul fundaș al „câinilor” a trecut pe la FC Barcelona

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 februarie 2024, 13:13

Edgar Ie a fost prezentat oficial la Dinamo. Noul fundaș al câinilor” a trecut pe la FC Barcelona

Edgar Ie a fost prezentat oficial la Dinamo

Edgar Ie / Facebook Dinamo

Edgar Ie a fost prezentat oficial la Dinamo. Reprezentanții clubului din Ștefan cel Mare au făcut anunțul prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul central a ajuns la formația din Ștefan cel Mare din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de turcii de la Bașakșehir.

Edgar Ie a fost prezentat oficial la Dinamo

Internaționalul din Guinea-Bissau a fost adus la echipa lui Zeljko Kopic pentru a întări lotul „câinilor”, care se luptă pentru salvarea de la retrogradare. CV-ul acestuia este unul impresionant. Fundașul a jucat, în trecut, pe la formații precum: Sporting Lisabona, FC Barcelona, Belenense, Lille, Nantes, Trabzonspor, Feyenoord și Beșiktaș. În momentul de față este cotat la suma de 1,7 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

A atins cea mai mare cotă de piață în iarna anului 2022. La momentul respectiv era cotat la suma de 7,5 milioane de euro.

”Bine ai venit, Edgar Miguel Ié!

Reclamă

Liber din 30 ianuarie, după încheierea raporturilor contractuale cu turcii de la Basaksehir, fundașul central Edgar Miguel Ié este de astăzi noul jucător al echipei noastre, anunță Dinamo 1948 prin intermediul platformelor oficiale de Facebook și Instagram.

29 de ani, născut în Bissau, Edgar Miguel Ié are dublă cetățenie, Guinea-Bissau și Portugalia. A fost în lotul reprezentativei Guinea-Bissau la Cupa Africii, începută luna trecută, fiind integralist în meciul cu Nigeria, 0-1, pe 22 ianuarie.

Format în Portugalia, la Școala de Fotbal a lui Sporting Lisabona, Edgar Miguel Ié a fost transferat la 18 ani de Barcelona. A jucat un meci pentru prima echipă (Huesca vs Barcelona 0-4 în Cupa Spaniei) și 48 pentru Barcelona B, fiind împrumutat apoi la Villarreal B.

Reclamă 4 / 0/3

Cariera lui Edgar Miguel Ié cuprinde, în continuare, nume importante ale fotbalului european, Belenenses (Portugalia), Lille și Nantes (Franța), Trabzonspor și Basaksehir (Turcia), selecții la toate loturile naționale ale Portugaliei, sub comanda lui Fernando Santos sau Rui Jorge, meciuri în Europa League și Conference League.”, a anunțat Dinamo, în cadrul unui comunicat.

Primele declaraţii: „Putem evita retrogradarea”

Cel mai nou transfer al lui Dinamo, Edgar Ie, a ajuns la Bucureşti. Fundaşul central, în vârstă de 29 de ani, a sosit pe aeroportul Henri Coandă la miezul nopţii.

„Sunt foarte fericit pentru această oportunitate și sper să ajut cât mai mult echipa. Președintele lui Dinamo a discutat cu impresarul și mă bucur că s-a rezolvat afacerea.

Da, putem evita retrogradarea. Știu situația, echipa o să o scoată la capăt, asta sperăm. Nu-mi pun problema să picăm în Liga 2. (n.r. Mesajul pentru fani) Am venit aici să dau totul și să ajut echipa”, a declarat Edgar Ie pe aeroport, potrivit iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și