Închide meniul

Edi Iordănescu a dezvăluit marele minus al celor de la CFR Cluj în lupta la titlu cu FCSB: „Din păcate pentru ei, nu mai au siguranţa de anul trecut”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 aprilie 2022, 8:31

Edi Iordănescu a dezvăluit marele minus al celor de la CFR Cluj în lupta la titlu cu FCSB: „Din păcate pentru ei, nu mai au siguranţa de anul trecut

Edi Iordănescu a vorbit despre lupta la titlu

Profimedia

Edi Iordănescu a vorbit despre lupta nebună la titlu din Liga 1. Deşi CFR Cluj şi FCSB sunt principalele candidate la câştigarea campionatului, selecţionerul nu exclude Universitatea Craiova din această luptă teriblă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câştigat derby-ul cu CFR Cluj şi s-a apropiat la 2 puncte în spatele campioanei. Universitatea Craiova pare într-o formă de zile mari, însă are de recuperat 6 puncte în cele 5 etape rămase din playoff. Edi Iordănescu a analizat lupta la titlu şi a dezvăluit care este marele minus al celor de la CFR Cluj.

Edi Iordănescu, despre lupta la titlu dintre CFR Cluj şi FCSB

Am lucrat în alte părți, sigur, copilăria mea a mers în zona roș-albastră, dar cele mai mari performanțe le-am cunoscut la Cluj. Pentru fotbalul românesc, pentru mine, pentru echipa națională, e bine ca lupta să fie cât mai acerbă și să se ducă până la sfârșit.

Sunt două cu șanse mari, dar nu aș exclude Craiova. FCSB a revenit, a profitat de pașii greșiți ai CFR-ului și, din păcate pentru CFR, pare că nu mai are pofta de joc și siguranța pe care le avea anul trecut”, a spus Edi Iordănescu la digisport.ro.

FRF face lobby pentru FCSB! Mihai Stoichiță vrea să vadă finala de titlu în Ghencea

Federația îi pune pile lui Gigi Becali la Armată ca FCSB să fie primită pe Ghencea la finala de titlu. Roș-albaștrii caută stadion pentru bătălia cu CFR Cluj. FCSB face cerere să joace meciul cu CFR Cluj, ultimul din play-off, pe stadionul Ghencea. Până acum, nu a fost lăsată.

Reclamă

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, consideră că e „absurd” ca o arenă construită din bani publici și care aparține statului să nu fie dată în folosință.

Stoichiță e sigur că fanii s-ar înghesui să cumpere bilete la „finala” de titlu FCSB – CFR Cluj, dacă partida s-ar juca în Ghencea.

„Astea sunt stadioane care aparţin statului, deci, beneficiază oricine are cetăţenie română. Mi se pare absurd să nu foloseşti un bun, mai ales că e scump de întreţinut. Îți dai seama ce ar însemna o finală de titlu CFR Cluj – FCSB, pe un stadion de 38.000 de mii de locuri? Totul ar fi plin”, a spus Mihai Stoichiță, pentru as.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Modalitatea prin care CSA Steaua poate refuza disputarea derby-ului FCSB – CFR Cluj în Ghencea

„Militarii” au un as în mânecă, de care au mai profitat şi în trecut. „Nu ştiu dacă vor tergiversa sau vor găsi în ziua meciului un meci de rugby sau vreun spectacol„, a răbufnit Gheorghe Mustaţă, liderul suporterilor celor de la FCSB, în exclusivitate pentru as.ro. La această variantă ar putea apela conducătorii lui CSA pentru a o ţine pe echipa lui Becali departe de arena care are 31.000 de locuri şi care a costat peste 94 de milioane de euro.

Mai exact, echipa de rugby CSA Steaua are meci cu CSM Galaţi pe 21 mai, ziua în care ar trebui să se dispute FCSB – CFR Cluj. Confruntarea e programată să aibă loc pe Municipalul din Galaţi, dar s-ar putea muta în Ghencea. Ar fi o soluţie la care au mai apelat bucureştenii şi în trecut.

În septembrie 2021, FCSB şi-a dorit să joace partida cu Academica Clinceni pe Stadionul Steaua, dar a fost refuzată. Chiar dacă echipa de rugby a „militarilor” avea deplasare cu Universitatea Craiova, CSA le-a propus ardelenilor să mute meciul la Bucureşti. Aceştia şi-au dat accepul, la fel şi Federaţia. A fost „manevra” prin care echipa lui Gigi Becali a fost refuzată. I s-a transmis că nu este disponibilă data din calendar.

Şefii lui CSA pot primi „undă verde” în posibila încercare de a repeta tactica folosită atunci. Din informaţiile Antena Sport, mulţi dintre rugbiştii de la CSM Galaţi locuiesc în Bucureşti. Se duc în Galaţi doar pentru duelurile din Liga Naţională. Deplasarea o fac vinerea, atunci când fac şi un antrenament. Sâmbăta îşi dispută meciurile, după care revin în Capitală. În condiţiile date, dacă CSA Steaua le propune să joace în Ghencea, sunt şanse mari ca aceştia să accepte.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și