Închide meniul

Edi Iordănescu, despre transferul lui Nicolae Stanciu la CFR: „Va fi un câștig și pentru cei de la Cluj și pentru echipa națională”

Dan Roșu Publicat: 16 noiembrie 2022, 13:32

Edi Iordănescu, despre transferul lui Nicolae Stanciu la CFR: „Va fi un câștig și pentru cei de la Cluj și pentru echipa națională

Edi Iordănescu, despre transferul lui Nicolae Stanciu la CFR

Nicolae Stanciu, la antrenamentul României / Profimedia Images

  • Nicolae Stanciu are 29 de ani

Edi Iordănescu a vorbit despre transferul lui Nicolae Stanciu la CFR. Selecţionerul susţine că l-a sfătuit pe mijlocaşul lui Wuhan Tree Towns să revină în Europa. Neluţu Varga i-a pregătit un salariu anual de 500.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj s-a mai liniștit din punct de vedere financiar, după calificarea în primăvara UEFA Conference League. Campioana României a încasat 5.231.000 de euro din partea UEFA, după ce a încheiat pe locul 2 în grupa G, cu 10 puncte.

Edi Iordănescu a vorbit despre transferul lui Nicolae Stanciu la CFR

„Ne-a lipsit Stanciu. Distanța şi contextul l-au ținut departe de echipa națională. Mărturisesc că i-am făcut această recomandare, să revină în Europa.

Reclamă

Dacă va ajunge CFR va fi un câștig și pentru cei de la Cluj și pentru echipa națională. El și încă patru jucători reprezintă un exemplu pentru ceilalți jucători tineri de la echipa națională”, a spus Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

Ce a spus Dan Petrescu despre posibilul transfer al lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj

Nicolae Stanciu este pe lista de transferuri a lui CFR Cluj. Anunţul a fost făcut chiar de patronul campioanei României, Neluţu Varga. Dan Petrescu nu s-a ferit să vorbească despre posibilitatea de a-l avea în lot pe mijlocaşul de 29 de ani.

Reclamă

Antrenorul grupării din Gruia a avut o primă reacţie la finalul meciului CFR Cluj – FC U Craiova 1948, scor 3-1, din etapa a 17-a a Ligii 1. „Bursucul” şi-ar dori ca mutarea să se realizeze.

„(Reporter: Nicolae Stanciu este un jucător care ar putea ajunge la campioana României?) Eu am citit şi mi s-a spus că patronul a declarat. Vă daţi seama, dacă ar veni Nicolae Stanciu pot să zic nu? Doamne fereşte! N-aş zice nu. Dar cred că în China câştigă vreo 2 milioane de euro şi nu ştiu dacă îl lasă să plece.

Se bat la titlu în momentul acesta, sunt pe locul 2. Deci posibil să nu-l lase să plece. Dar dacă ar fi liber, sau împrumut, sau… un jucător ca Stanciu, nu ai cum să-l refuzi. Asta e clar!

Reclamă 4 / 0/3

Încă nu ne-am întâlnit (n.r. cu Neluţu Varga), poate săptămâna asta ne întâlnim. Trebuie să vorbim puţin de ce va fi la iarnă. E clar că mereu ai nevoie de jucători, dar iarna sincer mai greu găseşti jucători care ar putea să ne ajute pe noi. Sigur, un jucător de nivelul lui Stanciu e un jucător interesant pentru noi, clar. Dar nu cred că va fi posibil„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională
Liga 1 • 13:58
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!”
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi