Închide meniul

Neluțu Varga vrea să-l transforme pe Nicolae Stanciu în cel mai bine plătit jucător din România! Salariul colosal pregătit de patronul lui CFR Cluj

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 noiembrie 2022, 11:54

Neluțu Varga vrea să-l transforme pe Nicolae Stanciu în cel mai bine plătit jucător din România! Salariul colosal pregătit de patronul lui CFR Cluj

Nicolae Stanciu ar putea ajunge la CFR Cluj

Nicolae Stanciu ar putea ajunge la CFR Cluj / Profimedia

Neluțu Varga vrea să-l transforme pe Nicolae Stanciu în cel mai bine plătit jucător din România. Patronul lui CFR Cluj se gândește serios să-l readucă în Liga 1 pe mijlocașul de 29 de ani, care în prezent evoluează în China, la Wuhan Three Towns.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu este dorit intens în Gruia. Finanțatorul CFR-ului este dispus să facă eforturi financiare uriașe pentru a realiza transferul răsunător.

Neluțu Varga vrea să-l transforme pe Nicolae Stanciu în jucătorul cu cel mai mare salariu din Liga 1

Și Dan Petrescu s-a arătat entuziasmat de o posibilă venire a lui Stanciu la CFR Cluj,

„Vă daţi seama, dacă ar veni Nicolae Stanciu pot să zic nu? Doamne fereşte! N-aş zice nu. Un jucător de nivelul lui Stanciu e un jucător interesant pentru noi, clar”, a declarat, recent, Dan Petrescu.

Neluțu Varga este dispus să pună pe masă o ofertă uriașă pentru a-l aduce pe Nicolae Stanciu din China. Potrivit spotmedia.ro, patronul lui CFR Cluj îi pregătește internaționalului român un salariu de 500.000 de euro pe an. Cu un salariu de aproximativ 41.000 de euro pe lună, fostul mijlocaș de la FCSB ar deveni cel mai bine plătit jucător din Liga 1.

Reclamă

„Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj! L-am vrut și în ianuarie, așa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul. Acum, suntem dispuși să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde și de cifre”, a spus, recent, Neluțu Varga, pentru Prosport.

CFR Cluj s-a mai liniștit din punct de vedere financiar, după calificarea în primăvara UEFA Conference League. Campioana României a încasat 5.231.000 de euro din partea UEFA, după ce a încheiat pe locul 2 în grupa G, cu 10 puncte.

În „16-imile” Conference League, trupa lui Dan Petrescu va înfrunta Lazio, pe 16 și 23 februarie 2023.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Dan Petrescu despre posibilul transfer al lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj

Nicolae Stanciu este pe lista de transferuri a lui CFR Cluj. Anunţul a fost făcut chiar de patronul campioanei României, Neluţu Varga. Dan Petrescu nu s-a ferit să vorbească despre posibilitatea de a-l avea în lot pe mijlocaşul de 29 de ani.

Antrenorul grupării din Gruia a avut o primă reacţie la finalul meciului CFR Cluj – FC U Craiova 1948, scor 3-1, din etapa a 17-a a Ligii 1. „Bursucul” şi-ar dori ca mutarea să se realizeze.

(Reporter: Nicolae Stanciu este un jucător care ar putea ajunge la campioana României?) Eu am citit şi mi s-a spus că patronul a declarat. Vă daţi seama, dacă ar veni Nicolae Stanciu pot să zic nu? Doamne fereşte! N-aş zice nu. Dar cred că în China câştigă vreo 2 milioane de euro şi nu ştiu dacă îl lasă să plece.

Se bat la titlu în momentul acesta, sunt pe locul 2. Deci posibil să nu-l lase să plece. Dar dacă ar fi liber, sau împrumut, sau… un jucător ca Stanciu, nu ai cum să-l refuzi. Asta e clar!

Încă nu ne-am întâlnit (n.r. cu Neluţu Varga), poate săptămâna asta ne întâlnim. Trebuie să vorbim puţin de ce va fi la iarnă. E clar că mereu ai nevoie de jucători, dar iarna sincer mai greu găseşti jucători care ar putea să ne ajute pe noi. Sigur, un jucător de nivelul lui Stanciu e un jucător interesant pentru noi, clar. Dar nu cred că va fi posibil„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Recomandări
  • Neluțu Varga vrea să-l transforme pe Nicolae Stanciu în cel mai bine plătit jucător din România

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și