Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj de susţinere pentru Nicolae Dică! Ce i-a transmis selecţionerul fostului antrenor de la FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 noiembrie 2022, 17:28

Edi Iordănescu, mesaj de susţinere pentru Nicolae Dică! Ce i-a transmis selecţionerul fostului antrenor de la FCSB

Edi Iordănescu, mesaj pentru Nicolae Dică

Edi Iordănescu, într-un meci pe banca României/ Profimedia

Edi Iordănescu a avut un mesaj pentru Nicolae Dică, după plecarea acestuia de la FCSB. Selecţionerul a dezvăluit că este atent la schimbările care au loc pe banca tehnică a roş-albaştrilor, aşteptând tehnicianul care îl va înlocui pe Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a demisionat de la FCSB, după înfrângerea cu U Cluj. Gigi Becali îi caută un înlocuitor antrenorului, iar pe lista patronului se află nume precum Ilie Poenaru şi Liviu Ciobotariu.

Edi Iordănescu, mesaj de susţinere pentru Nicolae Dică

Edi Iordănescu şi-a exprimat susţinerea pentru Nicolae Dică, fiind convins că antrenorul îşi va construi o carieră frumoasă, după experienţa de la FCSB. Totodată, selecţionerul l-a asiguat pe viitorul tehnician al roş-albaştrilor de susţinere totală.

„Referitor la FCSB, sunt atent la orice schimbare de antrenor, indiferent de numele clubului. Sunt atent la un club de talia FCSB-ului, care livrează jucători pentru echipa naţională. Din păcate, pentru colegul şi amicul meu, Nicolae Dică, este un capăt de drum.

Îmi pare rău pentru el, este un antrenor tânăr, care poate să depăşească acest moment, poate să meargă înainte, să-şi creioneze o carieră frumoasă. Îi doresc baftă. Sunt atent la cine va apela FCSB-ul în viitor, asigurându-l de deschiderea şi dialogul meu total”, a declarat Edi Iordănescu.

Reclamă

Gigi Becali, obiectiv teribil pentru noul antrenor de la FCSB

Gigi Becali are un obiectiv teribil pentru noul antrenor de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor îi cere înlocuitorului lui Nicolae Dică să ia titlul în acest sezon.

Misiunea pare una extrem de grea dacă ne uităm peste clasamentul Ligii 1. FCSB e la nu mai puţin de 17 puncte distanţă de liderul Farul, dar şi la 12 de Rapid, sau la 8 de CFR Cluj. Faţă de primele două, roş-albaştrii au două meciuri în minus disputate.

„Dacă nu câştigă campionatul, pleacă în vară. Să nu vină dacă nu ia campionatul. Aşa e la Becali. Străini nu aduc niciodată. Eu nu sunt viclean.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă am posibilitatea să îi dau unui român nişte bani, care dup-aia se duce şi la arabi şi ia milioane. De ce să nu ajut un român?”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Liviu Ciobotariu nu vine la FCSB

Finul Florentin Pandele l-a refuzat pe Gigi Becali! Liviu Ciobotariu nu vine la FCSB. Informaţia a fost confirmată de patronul roş-albaştrilor, care susţine că dacă Consiliul de Administraţie al lui Voluntari a decis să rămână Ciobi, aceea este semnătura ascunsă a Primarului.

Gigi a explicat şi care sunt motivele pentru care nu a reuşit să ia legătura cu finul său. Pandele se teme ca DNA să nu interpreteze orice discuţie avută cu Becali.

„Eu ştiu că sunt în discuţii de ieri şi până azi cu trei antrenori. Nu am vorbit cu niciunul, nu am stabilit cu niciunul. Sunt în discuţii cu apropiaţii care ar fi mai bun. S-a discutat cu Ciobotariu. Dacă vrea să vină, vreau să există înţelegere de la Voluntari. Nu pot să mă duc „las că îl iau eu”.

Nu are clauză. Nu am unde să vorbesc cu el, nu are legătură cu mine la telefon. Îi e frică lui Pandele când semnează lucruri legate de mine la Primărie, să nu interpreteze lumea, DNA-ul că sunt naşul. Când vorbeşte cu mine, mai cheamă încă o persoană sau două. Dacă are 70 de dosare… Nu am cum să vorbesc.

Poate ia acceptul Ciobotariu. Vine şi spune că am luat acceptul. Consiliul de Administraţie zice că rămâne? Înseamnă că e finul. E codat. V-am spus că nu am vorbit cu el. Trebuie să fii faţă în faţă cu el ca să îl conving. Nu sunt hotărât. Mai sunt încă trei. La Neagoe nu e complicat. Nu cer voie de la U Cluj. Aici e naşul, e altceva. Când mai are ocazia să vină la FCSB?”, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări
  • Edi Iordănescu, mesaj pentru Nicolae Dică
  • Ce i-a transmis selecţionerul fostului antrenor de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și