Închide meniul

Gigi Becali, obiectiv teribil pentru noul antrenor de la FCSB! Misiune infernală pentru înlocuitorul lui Nicolae Dică

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 noiembrie 2022, 15:38

Gigi Becali, obiectiv teribil pentru noul antrenor de la FCSB! Misiune infernală pentru înlocuitorul lui Nicolae Dică

Gigi Becali, obiectiv teribil pentru noul antrenor de la FCSB!

Gigi becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali are un obiectiv teribil pentru noul antrenor de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor îi cere înlocuitorului lui Nicolae Dică să ia titlul în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Misiunea pare una extrem de grea dacă ne uităm peste clasamentul Ligii 1. FCSB e la nu mai puţin de 17 puncte distanţă de liderul Farul, dar şi la 12 de Rapid, sau la 8 de CFR Cluj. Faţă de primele două, roş-albaştrii au două meciuri în minus disputate.

Gigi Becali are un obiectiv teribil pentru noul antrenor de la FCSB

„Dacă nu câştigă campionatul, pleacă în vară. Să nu vină dacă nu ia campionatul. Aşa e la Becali. Străini nu aduc niciodată. Eu nu sunt viclean.

Dacă am posibilitatea să îi dau unui român nişte bani, care dup-aia se duce şi la arabi şi ia milioane. De ce să nu ajut un român?”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Liviu Ciobotariu nu vine la FCSB

Finul Florentin Pandele l-a refuzat pe Gigi Becali! Liviu Ciobotariu nu vine la FCSB. Informaţia a fost confirmată de patronul roş-albaştrilor, care susţine că dacă Consiliul de Administraţie al lui Voluntari a decis să rămână Ciobi, aceea este semnătura ascunsă a Primarului.

Reclamă

Gigi a explicat şi care sunt motivele pentru care nu a reuşit să ia legătura cu finul său. Pandele se teme ca DNA să nu interpreteze orice discuţie avută cu Becali.

„Eu ştiu că sunt în discuţii de ieri şi până azi cu trei antrenori. Nu am vorbit cu niciunul, nu am stabilit cu niciunul. Sunt în discuţii cu apropiaţii care ar fi mai bun. S-a discutat cu Ciobotariu. Dacă vrea să vină, vreau să există înţelegere de la Voluntari. Nu pot să mă duc „las că îl iau eu”.

Nu are clauză. Nu am unde să vorbesc cu el, nu are legătură cu mine la telefon. Îi e frică lui Pandele când semnează lucruri legate de mine la Primărie, să nu interpreteze lumea, DNA-ul că sunt naşul. Când vorbeşte cu mine, mai cheamă încă o persoană sau două. Dacă are 70 de dosare… Nu am cum să vorbesc.

Reclamă 4 / 0/3

Poate ia acceptul Ciobotariu. Vine şi spune că am luat acceptul. Consiliul de Administraţie zice că rămâne? Înseamnă că e finul. E codat. V-am spus că nu am vorbit cu el. Trebuie să fii faţă în faţă cu el ca să îl conving. Nu sunt hotărât. Mai sunt încă trei. La Neagoe nu e complicat. Nu cer voie de la U Cluj. Aici e naşul, e altceva. Când mai are ocazia să vină la FCSB?”, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Recomandări
  • Gigi Becali, obiectiv teribil pentru noul antrenor de la FCSB!
  • Liviu Ciobotariu nu vine la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și