Închide meniul

Edi Iordănescu nu exclude din start o revenire la FCSB. A îngropat securea războiului cu Gigi Becali: „Nu poate să-şi schimbe stilul”

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 decembrie 2022, 11:29

Reclamă
Edi Iordănescu nu exclude din start o revenire la FCSB. A îngropat securea războiului cu Gigi Becali: „Nu poate să-şi schimbe stilul

Edi Iordănescu nu exclude din start o revenire la FCSB. A îngropat securea războiului cu Gigi Becali

Mihai Stoica şi Edi Iordănescu au colaborat la FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Edi Iordănescu a fost întrebat dacă ar mai putea lucra cu Gigi Becali. Selecţionerul României nu exclude din start o revenire la FCSB şi anunţă că a pus capăt oricărui conflict cu latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iordănescu a decis să demisioneze de la FCSB chiar dacă ar fi putut primi 500.000 de euro dacă era dat afară de patron. ” M-am simţit trădat, am simţit că sunt forţat indirect ca să plec”, şi-a motivat decizia, în luna ianuarie, antrenorul în vârstă de 44 de ani.

Edi Iordănescu nu exclude din start o revenire la FCSB

Chiar dacă a trecut prin clipe grele pe banca vicecampioanei României, Edi Iordănescu a lăsat de înţeles că, pe viitor, ar putea fi convins să accepte o propunere venită de la FCSB.

(n.r. dacă ar mai reveni la FCSB) Nu știu ce să spun. Nu cred că poate vreodată să-și schimbe stilul (n.r. Gigi Becali). Trebuie să aibă stilul pe care-l dorește, sunt banii lui, dar mereu am spus că trebuie să țină cont de câți suporteri are acea echipă.

Cred că anumite lucruri ar trebui să fie gestionate cu mare atenție, însă nu-mi permit să vorbesc pentru că nu sunt banii mei. Eu am trecut însă peste orice fel de supărare personală„, a declarat Edi Iordănescu în podcastul ”Tare de Tot”, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Edi Iordănescu s-a despărţit oficial de FCSB în urmă cu un an. Şapte victorii în zece meciuri de campionat a obţinut vicecampioana cu Edi pe bancă.

Mulțumim, Edward Iordănescu! FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Edward Iordănescu pentru încetarea contractului, fără pretenții financiare din partea niciuneia dintre părți.

Echipa noastră a obținut, cu tehnicianul în vârstă de 43 de ani pe bancă, un număr de șapte victorii, două rezultate de egalitate și o înfrângere în Liga 1, precum și calificarea în optimile de finală ale Cupei României. Clubul nostru îi mulțumește pentru implicarea și efortul depus în conducerea echipei și îi dorește mult succes în continuare!„, a fost comunicatul oficial al roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, atac frontal la Edi Iordănescu

Gigi Becali a lansat un atac frontal la Edi Iordănescu. Patronul FCSB a răbufnit după ce a ascultat discursul selecţionerului României venit în urma tragerii la sorţi a preliminariilor pentru EURO 2024.

Sorții ne-au trimis la tragerea la sorţi în grupă cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra, iar Edi Iordănescu s-a declarat optimist.

Dacă vom câştiga două meciuri în preliminarii, mă interesează. Dar mie nu îmi place ceva ce ia bătaie mereu. Eu de mic copil nu eram învăţat să iau bătaie. Nu pot accepta să luăm bătaie. Eu mereu voiam să fiu primul.

Dacă eram cu Steaua pe locul 5, 7, 12, eu nu mai făceam fotbal. Dacă batem pe Andorra şi Belarus, să mă întrebaţi şi de echipa naţională. O să vorbesc cu dragoste despre asta. Dar nu bătăi, bătăi, bătăi.

Eu nu am nimic cu Edi Iordănescu. Ce am zis şi ce n-am zis. Familiile noastre sunt apropiate. Îl iubesc. Dar nu poţi să faci filozofie, Edi! Câştigă două meciuri şi du-te la televizor şi fă filozofie după aia”, a răbufnit Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și