Închide meniul

Gigi Becali, atac frontal la Edi Iordănescu: „Câştigă două meciuri şi du-te la televizor şi fă filozofie după!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 octombrie 2022, 14:12

Gigi Becali, atac frontal la Edi Iordănescu: „Câştigă două meciuri şi du-te la televizor şi fă filozofie după!

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe la Palat / Hepta

Gigi Becali a lansat un atac frontal la Edi Iordănescu. Patronul FCSB a răbufnit după ce a ascultat discursul selecţionerului României venit în urma tragerii la sorţi a preliminariilor pentru EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorții ne-au trimis la tragerea la sorţi în grupă cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra, iar Edi Iordănescu s-a declarat optimist.

Gigi Becali, atac frontal la Edi Iordănescu

„Dacă vom câştiga două meciuri în preliminarii, mă interesează. Dar mie nu îmi place ceva ce ia bătaie mereu. Eu de mic copil nu eram învăţat să iau bătaie. Nu pot accepta să luăm bătaie. Eu mereu voiam să fiu primul.

Dacă eram cu Steaua pe locul 5, 7, 12, eu nu mai făceam fotbal. Dacă batem pe Andorra şi Belarus, să mă întrebaţi şi de echipa naţională. O să vorbesc cu dragoste despre asta. Dar nu bătăi, bătăi, bătăi.

Eu nu am nimic cu Edi Iordănescu. Ce am zis şi ce n-am zis. Familiile noastre sunt apropiate. Îl iubesc. Dar nu poţi să faci filozofie, Edi! Câştigă două meciuri şi du-te la televizor şi fă filozofie după aia”, a răbufnit Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă

Edi Iordănescu, prima reacție după ce a văzut grupa României din preliminariile EURO 2024

Edi Iordănescu a oferit prima reacție după ce România și-a aflat adversarii din preliminariile EURO 2024. Selecționerul e optimist că poate să-i ducă pe tricolori la un turneu final, după ce sorții ne-au trimis în grupă cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

„Nu pot să mă pronunț, privim cu încredere, e momentul sa ne ridicăm nivelul, să ne capacităm. E momentul să ducem lucrurile bune la un alt nivel, să continuăm dezvoltarea, să avem o mentalitate solidă. Privim cu speranță pentru EURO. Înainte de toate, e o grupă din care poți aduna puncte, dar se pot și pierde, e o grupă echilibrată.

Elveția e cea mai puternică echipă, o cunoaștem destul de bine, va urma o perioadă de monitorizare. Cu Israelul ne-am întâlnim recent și am lăsat o impresie bună. Dar ei au echipă în Champions League, pe Maccabi Haifa, și să nu uităm de „dubla” Craiova – Beer Sheva.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu: „Împreună putem să facem o națională bună!

Kosovo are un parcurs bun, ați văzut și CFR-ul în Conference League cu Ballkani. Belarusul poate produce surprize. Cel mai important este să ne uităm la noi, să nu uităm ce avem de făcut. Avem de produs o calificare, asta îi lipsește suporterului român. Trebuie să strângem rândurile, băieții trebuie să privească cu încredere ceea ce urmează.

Când la națională să vină cu încredere, cu un tonus bun, cu moral și să dea tot ce e mai bun. O să spun că am dorința imensă de a merge la un turneu final cu echipa națională, în toate speach-urile mele le-am vorbit despre suporteri. Ce pot să promit este că vom da totul pentru poziția noastră, de la mine va pleca acest semnal, trebuie să credem în șansa noastră și să răzbim. Am fost pregătit pentru orice scenariu.

A fost o etapă de cunoaștere, de analiză. Eu spun că ultima acțiune ne-a arătat potențial. Depindem de mulți factori externi. Cred foarte tare în potențialul lor, împreună putem să ne ridicăm nivelul, să facem o națională bună. Eu sunt pregătit și pentru critică”, a spus Edi Iordănescu, potrivit Prima TV.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și