Închide meniul

Eduard Radaslavescu a dezvăluit motivul pentru care nu a plecat de la FCSB: „Când se apelează la mine, dau totul”

Alex Ioniță Publicat: 7 septembrie 2023, 20:17

Reclamă
Eduard Radaslavescu a dezvăluit motivul pentru care nu a plecat de la FCSB: Când se apelează la mine, dau totul”

Eduard Radaslavescu a dezvăluit motivul pentru care nu a plecat de la FCSB

Eduard Radaslavescu, într-un meci pentru FCSB / Profimediaimages

Eduard Radaslavescu a dezvăluit motivul pentru care nu a plecat de la FCSB. Tânărul fotbalist a vorbit despre situația de la echipa de club după victoria selecționatei U20 din meciul cu Cehia, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa patronată de Gigi Becali se înțelesese cu cei de la FC Botoșani pentru a-l împrumuta pe jucătorul de 19 ani, până la finalul stagiunii curente. Totuși, oficialii vicecampioanei s-au lovit de refuzul lui Radaslavescu, care a dorit să continue la echipa pregătită de Elias Charalambous.

Eduard Radaslavescu a dezvăluit motivul pentru care nu a plecat de la FCSB. Tânărul jucător vrea să se impună la echipa „roș-albastră”

După victoria României U20 din meciul cu Cehia, încheiat cu scorul de 2-0, Eduard Radaslavescu a dezvăluit motivul pentru care nu a dorit să fie împrumutat la FC Botoșani.

Fotbalistul care a marcat în debutul „tricolorilor mici” în turneul amical Elite League a menționat faptul că își așteaptă șansa la echipa pregătită de Elias Charalambous și că momentan se pregătește pentru a se impune în primul 11.

„Așa am simțit eu în momentul ăsta, mă simt pregătit, pot să joc, mă pregătesc foarte bine, sunt serios. Îmi aștept șansa la FCSB și vreau să joc.

Reclamă

Eu am vorbit cu toată lumea, de semnale nu mă interesează. Eu mă pregătesc și, când se apelează la mine, eu dau totul”, a spus mijlocașul, potrivit digisport.ro.

Eduard Radaslavescu a ajuns în curtea vicecampioanei în anul 2022, atunci când a fost cumpărat de la Farul Constanța pentru suma de 850.000 de euro. De atunci, a apucat să joace 26 de meciuri pentru FCSB, în care a marcat de două ori.

În momentul de față, jucătorul de 19 ani este cotat la suma de 550.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Valeriu Iftime a cedat nervos după ce Radaslavescu a refuzat să meargă la Botoşani

Valeriu Iftime a cedat nervos după ce Radaslavescu a refuzat să meargă la Botoşani. Cele două cluburi s-au înţeles pentru un împrumut pentru un an, însă jucătorul a refuzat în ultimul moment să ajungă la Botoşani.

Gigi Becali a anunţat că Radaslavescu va merge sub formă de împrumut pentru un an la Botoşani. Peste numai o oră, Becali a spus că totul a căzut pentru că jucătorul a decis să rămână la FCSB. Decizia lui Radaslavescu l-a scos din minţi pe Valeriu Iftime.

„Mă întrebaţi de Radaslavescu? Nu îl mai vreau sub nicio formă. Ne înţeleseserăm cu Gigi Becali. Preşedinţii celor două cluburi semnaseră actele de transfer, dar în ultimul moment impresarul ne-a transmis că nu vrea jucătorul să vină la noi.

Atunci nici eu nu mai are rost să insist, deoarece nu pot să încerc să conving pe cineva să vină la noi dacă el nu are tragere de inimă. Dragoste cu forţa nu se poate. Să rămână la FCSB sau să se ducă să joace unde vrea el. La Botoşani nu îl mai dorim”, a spus Valeriu Iftime pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și