Închide meniul

„Ei sunt nişte păcălici!” Gigi Becali nici nu vrea să audă de o depunctare a FCSB-ului: „Cum să mă judeci pe mine?”

Publicat: 23 septembrie 2024, 12:11

Reclamă
„Ei sunt nişte păcălici! Gigi Becali nici nu vrea să audă de o depunctare a FCSB-ului: „Cum să mă judeci pe mine?

Gigi Becali nici nu vrea să audă de o depunctare a FCSB-ului: "Cum să mă judeci pe mine?"

Gigi Becali. în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Gigi Becali nici nu vrea să audă de o depunctare a FCSB-ului. Campioana României riscă să fie penalizată cu trei puncte în Liga 1 după declaraţiile făcute la adresa arbitrului Horaţiu Feşnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul roş-albaştrilor l-a acuzat pe Feşnic că o defavorizează pe FCSB. Becali a fost reclamat la Comisia de Disciplină a FRF de către CCA.

„Ei sunt nişte păcălici!” Gigi Becali nici nu vrea să audă de o depunctare a FCSB-ului: „Cum să mă judeci pe mine?”

Gigi Becali a mai fost sancţionat în luna aprilie, după derapajul la adresa arbitrei Cristina Trandafir, primind o suspendare de 6 luni. Acum, patronul FCSB a avut un derapaja la adresa Comisiei de Disciplină a FRF:

„I-am zis lui Vali (n.r. Argăseală) să le trimită o hârtie, că nu sunt legali constituiți, ei sunt puşi de Burleanu acolo, niște păcală păcălici. Ei nu sunt juriști, ce să judece Comisia? Spuneam eu pe vremuri, dacă nu ești judecător, cum să mă judeci pe mine? Facem tribunal de arbitraj cu Legea Sportului, mergem la instanțele românești.

Cică te duci la TAS, apoi la cantoane, în Elveția, ce să caut eu la cantoane? Eu stau la vilă. Sunt idiot să stau la canton? Judecătorii mei sunt idioți, să mă duc în canton? Judecătorul să stea el în canton, să se cantoneze”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali l-a sunat la pauză pe Mihai Stoica pentru a-i transmite un mesaj unui jucător! L-a făcut praf după meci: „N-ai voie”

Gigi Becali l-a sunat la pauza meciului FCSB – Petrolul pe Mihai Stoica pentru a-i transmite un mesaj unui jucător! Milionarul din Pipera a fost nemulţumit de Octavian Popescu.

Nici după pauză Becali nu a fost mulţumit de evoluţia lui Tavi Popescu. În cele din urmă, în minutul 67, Tavi Popescu a fost schimbat cu Alexandru Musi.

”Octavian Popescu… I-am spus lui Mihai să-i spună înainte de meci că la fotbal trebuie să fie bărbăție. A avut niște mici realizări pe acolo, cutare. După aia, la pauză, i-am spus lui Meme ‘Bă, spune-i că trebuie să suferim, trebuie să alerge, să ne apărăm’. Ce să zic?

Reclamă

A doua repriză a pierdut câteva mingi și n-ai voie… Bă, trebuie să ținem de minge, om în minus. Asta e. Ei zic că și-a revenit și la antrenamente e George care a fost. Să vedem”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și