Închide meniul

Gigi Becali l-a sunat la pauză pe Mihai Stoica pentru a-i transmite un mesaj unui jucător! L-a făcut praf după meci: „N-ai voie”

Bogdan Stănescu Publicat: 22 septembrie 2024, 10:02

Reclamă
Gigi Becali l-a sunat la pauză pe Mihai Stoica pentru a-i transmite un mesaj unui jucător! L-a făcut praf după meci: „N-ai voie

Gigi Becali l-a sunat la pauză pe Mihai Stoica pentru a-i transmite un mesaj unui jucător!

Gigi Becali şi Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali l-a sunat la pauză pe Mihai Stoica pentru a-i transmite un mesaj unui jucător! Milionarul din Pipera a fost nemulţumit de Octavian Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nici după pauză Becali nu a fost mulţumit de evoluţia lui Tavi Popescu. În cele din urmă, în minutul 67, Tavi Popescu a fost schimbat cu Alexandru Musi.

Gigi Becali l-a sunat la pauză pe Mihai Stoica pentru a-i transmite un mesaj unui jucător! L-a făcut praf după meci: „N-ai voie”

Octavian Popescu… I-am spus lui Mihai să-i spună înainte de meci că la fotbal trebuie să fie bărbăție. A avut niște mici realizări pe acolo, cutare. După aia, la pauză, i-am spus lui Meme ‘Bă, spune-i că trebuie să suferim, trebuie să alerge, să ne apărăm’. Ce să zic?

A doua repriză a pierdut câteva mingi și n-ai voie… Bă, trebuie să ținem de minge, om în minus. Asta e. Ei zic că și-a revenit și la antrenamente e George care a fost. Să vedem”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

„Nu mă aşteptam să fiu scos” Alex Băluţă ştie motivul pentru care Gigi Becali l-a înlocuit la pauză, deşi a dat un eurogol!

Alex Băluţă ştie motivul pentru care Gigi Becali l-a înlocuit la pauză, deşi a dat un eurogol! Băluţă crede că faptul că a primit cartonaş galben a determinat schimbarea.

Reclamă
Reclamă

Băluţă a avut şi un mesaj indirect pentru Gigi Becali. El a transmis că ar fi fost atent să nu primească cel de al doilea galben în repriza secundă.

(n.r.: despre faptul că a fost schimbat la pauză) Nu mă așteptam să fiu scos. Cu siguranță că aș fi fost atent, nu aș fi luat al doilea galben, probabil că acesta a fost motivul (n.r. pentru care a fost înlocuit). Asta e până la urmă, eu nu-mi pierd încrederea. Eu voi fi același jucător și de câte ori se va apela la mine eu voi da sută la sută.

E păcat că am fost egalaţi în felul ăsta. Nu e bine pentru că pierdem puncte. Din păcate am jucat şi în minus, dar oricum, am făcut-o destul de bine.

Reclamă

Cred că ar fi trebuit să facem mai mult pe final, să ţinem mai mult de minge, să fim mai deştepţi. Nu ne-a reuşit, am fost egalaţi, asta e, mergem înainte şi e important să nu mai pierdem puncte de acum înainte”, a declarat Alex Băluţă după FCSB – Petrolul 1-1.

FCSB – Petrolul 1-1. Alexandru Tudorie a egalat în ultimele secunde ale meciului! Băluţă deschisese scorul cu un şut superb

FCSB – Petrolul 1-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Meciul dintre FCSB şi Petrolul, din etapa a 10-a a Ligii 1, s-a disputat sâmbătă, de la ora 21:30, şi a putut fi urmărit în timp real pe as.ro.

FCSB era pe locul 12 înaintea duelului de pe „Steaua”. Cu o victorie roş-albaştrii s-ar fi apropiat la 2 puncte de Petrolul, dar au ratat dramatic victoria în prelungiri. Tudorie a egalat în ultimele secunde ale meciului.

Alex Băluţă a deschis scorul în minutul 3 cu un şut superb. Băluţă a trimis cu exteriorul, din afara careului, iar balonul s-a dus perfect, lângă bară. Portarul Petrolului, Zima, nu a putut interveni.

FCSB: Târnovanu – Crețu, M. Popescu, Dawa, Radunovic – Tănase, Șut, Olaru – Băluță, Bîrligea, O. Popescu

Rezerve: Vlad, Panțîru, Miculescu, Ștefănescu, Edjouma, Popa, Chiricheș, Baeten, Pantea, Musi, Alhassan, Luis Phelipe

Petrolul: Zima – Ricardinho, Papp, Huja, Dumitriu – Keita – Rădulescu, Jesus, Jyry, Grozav – Tudorie

Rezerve: Eșanu, Bălbărău, Stănică, Jahic, Radu, Hanca, Bratu, Tolea, Bempah, Boțogan, Ilie, Roche

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și