Închide meniul

El este jucătorul cu „viteza luminii” pe care Gigi Becali îl transferă la FCSB. Este dorit şi de Gică Hagi la Farul!

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 octombrie 2023, 20:47

Reclamă
El este jucătorul cu „viteza luminii pe care Gigi Becali îl transferă la FCSB. Este dorit şi de Gică Hagi la Farul!

El este jucătorul cu "viteza luminii" pe care Gigi Becali îl transferă la FCSB

Nana Antwi, aproape de a fi adus de Gigi Becali la FCSB / Colaj Profimediaimages

S-a aflat cine este jucătorul cu „viteza luminii” pe care Gigi Becali îl transferă la FCSB. Patronul roş-albaştrilor s-a înţeles cu un fundaş dreapta de 23 de ani, care este dorit şi de Gică Hagi la Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, Nana Antwi este jucătorul care va îmbrăca, din inarnă, tricoul vicecampioanei României. Tânărul fotbalist are o cotă de piaţă de 250.000 de euro şi joacă la FC Urartu.

Nana Antwi este jucătorul cu „viteza luminii” pe care Gigi Becali îl transferă la FCSB

Ghanezul a jucat împotriva Farului în al doilea tur preliminar al UEFA Conference League. Antwi chiar a şi marcat în returul din Armenia şi i-a atras atenţia „Regelui” Hagi. Gigi Becali e gata să i-l „sufle” naşului său.

Nu e român, este de culoare. E de culoare și este și creștin. Nu vreau să-ți spun eu, păi dar nu e atacant, o să vedeți, da? Are o viteză, e ca viteza luminii. Acum nu vă mai dau semnalmente, după se prinde cineva.

Mai e o echipă în România care l-a vrut și se prinde. Acesta vine în iarnă, d-aia nu pot să vă spun. Vreau să avem două echipe pentru că jucăm și Cupa României anul acesta. Să câștigăm și cupa și campionatul. Vrem eventul„, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Reclamă

Nana Antwi mai are contract cu FC Urartu până în vara anului viitor, motiv pentru care Gigi Becali este optimist că va reuşi să îl transfere pentru un preţ redus. Pentru a fi sigur că nu îl pierde, patronul FCSB-ului nu mai aşteaptă încă şase luni şi să îl aducă gratis.

Antwi a mai jucat de lungul carierei pentru Young Wise FC, Lori Vanadzor, Lille B şi FC Urartu. În acest sezon a jucat în 13 partide din toate competiţiile şi are 2 goluri şi 2 pase decisive.

Gigi Becali a anunţat că a primit o ofertă de 6 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB

Gigi Becali a anunţat că a primit o ofertă de 6 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB! Patronul roş-albaştrilor vrea să obţină şi mai mult şi a cerut 8 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Becali a dezvăluit că jucătorul pentru care i s-au oferit 6 milioane de euro de la o echipă din Europa este Darius Olaru.

Eu vorbesc tot timpul de bani, că banul arată valoarea. Care e mai valoros e mai scump. Acum 3 zile am avut 6 milioane pe Olaru şi am zis că vreau 8. Spune-mi unul care face 6 milioane din echipa pe care a folosit-o el. În afară de Man, Stanciu. Stanciu e numărul 1 al echipei.

Am avut ofertă de 6 milioane pe Olaru din Europa. Nu pot să zic că nu vor să se afle”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:55 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 1-1, finala Cupei României. Gălăţenii au deschis scorul, dar au fost egalaţi de hunedoreni 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:50 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 1-0 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul după o gafă monumentală a oaspeţilor! 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor 19:42 Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Trophee Clarins! Mesaj scurt transmis de româncă, la ieşirea de pe teren 19:14 „S-a întors ghinionul pentru ea!” Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și