Închide meniul

Elias Charalambous a anunțat că Andrea Compagno ar putea fi indisponibil pentru FCSB – Sepsi: „Are o problemă la picior!”

Cosmin Olteanu Publicat: 7 mai 2023, 13:41

Reclamă
Elias Charalambous a anunțat că Andrea Compagno ar putea fi indisponibil pentru FCSB – Sepsi: Are o problemă la picior!”

Andrea Compagno, prima reacţie despre Cristiano Bergodi şi un posibil transfer la Rapid

Andrea Compagno, în timpul unui meci / Hepta

Elias Charalambous a anunțat că Andrea Compagno ar putea fi indisponibil pentru FCSB – Sepsi, partidă care contează pentru etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1. Meciul este programat luni, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este obligată să câștige meciul cu Sepsi, pentru a rămâne aproape de liderul Ligii 1, Farul Constanța. În prezent, formația roș-albastră se află pe locul 2 în play-off, cu 40 de puncte obținute, la șase lungimi în spatele Farului.

Elias Charalambous a anunțat că Andrea Compagno ar putea fi indisponibil pentru FCSB – Sepsi

Elias Charalambous a dezvăluit faptul că Andrea Compagno are o problemă la picior, astfel că ar putea fi indisponibil pentru meciul cu Sepsi. O hotărâre în privința situației atacantului italian va fi luată în ziua meciului.

„Vom vedea care e situația lui Andrea. Compagno are o problemă la picior. Vom vedea mâine dacă va fi apt. Situația lui Edjouma o știți, este out. În rest, toți sunt disponibili pentru mâine”, a declarat Elias Charalambous, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Sepsi.

FCSB nu se va putea baza nici pe Malcom Edjouma

Malcom Edjouma s-a accidentat în timpul unei sesiuni de antrenament și nu va mai evolua, pentru FCSB, în actualul sezon.

Reclamă

Mihai Stoica, oficialul vicecampioanei României, susține că FCSB și-ar fi dorit ca Malcom Edjouma să meargă la Belgrad și să se trateze la „vraciul” Marijana Kovacevic. Însă, acest lucru nu a fost posibil deoarece Marijana nu ar trata leziuni precum cea a lui Edjouma.

„Edjouma pleacă în Franţa, s-a terminat campionatul pentru el, a vrut să meargă… a fost o chestie, că există probleme, nu există probleme la noi cu Edjouma, dar nu poţi să-l trimiţi fără să… el trebuie să zică dacă ar vrea.

Metodele Marijanei… unii pot avea încredere, alţii pot avea suspiciuni. Am zis că îl trimitem, i-am trimis Marijanei accidentarea, dar, în zona în care are el leziunea, Marijana nu intervine.

Reclamă 4 / 0/3

În situaţia asta, între patru-şase săptămâni e perioada în care trebuie să lipsească şi se recuperează în Franţa. E pierdere mare, pentru că el, într-o perioadă în care jocul nostru nu a funcţionat perfect, a fost cel care a tras echipa după el.

Respectăm toate religile, nici nu vreau sa vorbesc, să nu fiu interpretat în mod eronat. E o accidentare la o sesiune de antrenament şi atât, nu am ce să îi reproşez.

E sub contract cu noi, dacă va primi o ofertă care ne surâde, bineînţeles că va pleca, dar e în situaţia lui orice jucător, nu e niciun jucător pe care să îl considerăm de neînlocuit”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Malcom Edjouma a vorbit despre accidentarea pe care a suferit-o

Malcom Edjouma a oferit mai multe detalii despre starea sa, şi a lămurit zvonurile conform cărora „s-ar fi dat” lovit pentru a nu mai juca în ultimele patru runde de play-off.

„M-am accidentat, e o ruptură la aductor. Nu mint! Acum trebuie să vedem cât timp o să stau departe de teren. Sper să revin, vreau să joc cu echipa”, a declarat Malcom Edjouma, în timpul unui live al lui Gheorghe Mustaţă, de pe TikTok.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
Vezi toate știrile
Citește și