Închide meniul

Mihai Stoica a anunțat motivul pentru care Malcom Edjouma nu merge să se trateze la Belgrad + Cât timp va sta pe „bară”

Cosmin Olteanu Publicat: 5 mai 2023, 20:38

Reclamă
Mihai Stoica a anunțat motivul pentru care Malcom Edjouma nu merge să se trateze la Belgrad + Cât timp va sta pe bară”

Mihai Stoica a anunțat motivul pentru care Malcom Edjouma nu merge să se trateze la Belgrad

Malcom Edjouma, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a anunțat motivul pentru care Malcom Edjouma nu merge să se trateze la Belgrad! Mijlocașul francez s-a accidentat în timpul unei sesiuni de antrenament, astfel că nu a putut juca în ultimul meci al FCSB-ului, cu Universitatea Craiova, câștigat de roș-albaștri cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica susține că FCSB și-ar fi dorit ca Malcom Edjouma să meargă la Belgrad și să se trateze la „vraciul” Marijana Kovacevic. Însă, acest lucru nu a fost posibil deoarece Marijana nu ar trata leziuni precum cea a lui Edjouma.

Mihai Stoica a anunțat motivul pentru care Malcom Edjouma nu merge să se trateze la Belgrad

În plus, oficialul FCSB-ului a dezvăluit faptul că Malcom Edjouma va sta pe „bară” între patru și șase săptămâni, astfel că nu va mai evolua în actualul sezon.

„Edjouma pleacă în Franţa, s-a terminat campionatul pentru el, a vrut să meargă… a fost o chestie, că există probleme, nu există probleme la noi cu Edjouma, dar nu poţi să-l trimiţi fără să… el trebuie să zică dacă ar vrea.

Metodele Marijanei… unii pot avea încredere, alţii pot avea suspiciuni. Am zis că îl trimitem, i-am trimis Marijanei accidentarea, dar, în zona în care are el leziunea, Marijana nu intervine.

Reclamă
Reclamă

În situaţia asta, între patru-şase săptămâni e perioada în care trebuie să lipsească şi se recuperează în Franţa. E pierdere mare, pentru că el, într-o perioadă în care jocul nostru nu a funcţionat perfect, a fost cel care a tras echipa după el.

Respectăm toate religile, nici nu vreau sa vorbesc, să nu fiu interpretat în mod eronat. E o accidentare la o sesiune de antrenament şi atât, nu am ce să îi reproşez.

E sub contract cu noi, dacă va primi o ofertă care ne surâde, bineînţeles că va pleca, dar e în situaţia lui orice jucător, nu e niciun jucător pe care să îl considerăm de neînlocuit”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Malcom Edjouma a vorbit despre accidentarea pe care a suferit-o

Malcom Edjouma a oferit mai multe detalii despre starea sa, şi a lămurit zvonurile conform cărora „s-ar fi dat” lovit pentru a nu mai juca în ultimele patru runde de play-off.

„M-am accidentat, e o ruptură la aductor. Nu mint! Acum trebuie să vedem cât timp o să stau departe de teren. Sper să revin, vreau să joc cu echipa”, a declarat Malcom Edjouma, în timpul unui live al lui Gheorghe Mustaţă, de pe TikTok.

În acest moment, FCSB se află pe locul 2 din play-off-ul Ligii 1, cu 40 de puncte obținute.

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, acasă, pe Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul este programat luni, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:08

George Pușcaș, „dublă” în Turcia! Atacantul naționalei a făcut spectacol în Bodrumspor – Adana Demirspor 3-1

21:05

AEK – Panathinaikos, 21:30, LIVE VIDEO. Derby-ul Atenei e în direct în AntenaPLAY. Echipele de start

20:57

Bernadette Szocs – Xiaona Shan LIVE VIDEO în AntenaPLAY (luni, 15:20), la China Smash 2024

20:57

LIVE VIDEOPAOK – Aris 0-0, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic. Bară a lui Tissoudali

20:40

Adversara FCSB-ului din Europa League avea 3-0 în minutul 12. Ce s-a întâmplat ulterior a fost uluitor! Rezultatul partidei

20:28

Manchester United – Tottenham 0-3! Echipa lui Ten Hag, umilită pe teren propriu. Vot de încredere pentru Radu Drăguşin

1 LIVE VIDEOFC Porto – Arouca e ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 4 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 5 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și