Închide meniul

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Elias Charalambous, încrezător înainte de derby: „Nu îmi este frică de CFR Cluj!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 august 2023, 18:06

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Elias Charalambous, încrezător înainte de derby: Nu îmi este frică de CFR Cluj!”

Reacția lui Elias Charalambous după ce Gigi Becali ar fi pariat pe meciul dintre FCSB și Nordsjaelland

Elias Charalambous, în timpul unei conferințe de presă / As.ro

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Elias Charalambous, încrezător înainte de derby. Tehnicianul celor de la FCSB a declarat că nu îi este frică de fosta campioană a României, înaintea partidei din etapa a 4-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii celor de la FCSB au organizat conferința de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj, care marchează revenirea „roș-albaștrilor” pe stadionul din Ghencea, după o pauză de 8 ani. Vicecampioana a jucat ultima partidă pe vechea arenă din Ghencea în 2015, împotriva celor de la Viitorul. Echipa patronată de Gigi Becali s-a impus atunci cu scorul de 4-1.

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Elias Charalambous, încrezător înainte de derby. Ce a spus antrenorul despre fanii „roș-albaștrilor”

Elias Charalambous a vorbit despre partida cu CFR Cluj, care se va juca duminică pe stadionul Ghencea. Antrenorul celor de la FCSB a declarat că se așteaptă la un meci greu împotriva fostei campioane a României, dar și că este încrezător în abilitățile jucătorilor pe care îi are la dispoziție. De asemenea, acesta a menționat că nu îi este frică de formația din Gruia, dar a vorbit și despre atmosfera de pe stadion, care se anunță a fi una incendiară.

„Suntem în faţa unui meci dificil, cu o echipă bună care şi-a schimbat în acest sezon antrenorul şi stilul de joc. Fotbaliştii mei sunt pregătiţi şi concentraţi. Venim după ce am obţinut rezultate bune. Ştim că vom avea de suferit, jucăm cu o echipă foarte bună, dar va conta ceea ce vom face pe teren. Sunt trei puncte importante pentru noi.

Am spus-o de multe ori, pentru toată lumea este important să jucăm pe stadioane pline. Mai ales când vine vorba de fanii noştri. Stadionul va fi neîncăpător, ne place să jucăm într-o astfel de atmosferă. Jucătorii sunt motivaţi! Abia aşteaptă şi ne bucurăm că vom juca în Ghencea, cu un asemenea public în spate.

Reclamă

Este un derby, vom juca împotriva unei echipe foarte bune. Am urmărit toate meciurile, au jucat în Conference League cu o echipă bună. Au un lot bun, dar cred că noi avem cei mai buni jucători din Liga 1. Contează ce vom face noi!

Nu ne este frică, singurul lucru pe care mi-l doresc este ca jucătorii noştri să joace fotbalul pe care îl ştiu. Nu îmi este frică de CFR Cluj!”, a spus tehnicianul celor de la FCSB, la conferința de presă.

Partida dintre FCSB și CFR Cluj contează pentru etapa a 4-a din Liga 1. Meciul are loc duminică, de la ora 21:30 și va putea fi urmărit în format livetext pe As.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica îi avertizează pe ultraşii CSA Steaua înainte de FCSB – CFR Cluj

Mihai Stoica îi avertizează pe ultraşii CSA Steaua înainte de FCSB – CFR Cluj. Oficialul FCSB a spus că are informaţii că s-ar pregăti acte de vandalism la derby-ul de duminică.

„Am ajuns după nouă ani și jumătate aici. Practic, nimic nu mai are legătură cu ce era când am fost ultima oară. E un stadion bine făcut și avem o mare provocare. Să-l lăsăm mâine seară așa cum l-am luat. Mi-aș dori din toată inima ca suporterii noștri să înțeleagă că trebuie să se comporte civilizat. Aici am venit forțați de împrejurări.

Că nu putem juca pe Arena Națională. Am auzit că se încearcă să se comită acte de vandalism. Nu mai e vandalism. E terorism. Și atunci pedepsele sunt cât se poate de mari.

Și nimeni nu riscă. Credeți-mă că nu mă gândesc la meci cât mă gândesc la cum vom arăta când vom pleca de aici. Nu am nicio temere față de Peluza Nord. Sper ca spectatorii să înțeleagă că dacă cineva comite un act de vandalism nu vom mai putea juca aici și va trebui să mergem pe un stadion de 7000 de locuri care nu seamănă deloc cu un stadion”, a declarat Mihai Stoica astăzi, chiar de la stadionul din Ghencea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și