Închide meniul

Elias Charalambous a dezvăluit cum a ajuns la FCSB: ”Sunt convins că-mi voi pune în practică ideile”. Ce a spus de Pintilii

Dan Roșu Publicat: 2 aprilie 2023, 13:25

Reclamă

Elias Charalambous a dezvăluit cum a ajuns la FCSB, acolo unde va fi folosit de Gigi Becali ca antrenor în acte. Cipriotul de 42 de ani are licența PRO și îl va ajuta pe Mihai Pintilii. Becali a anunțat însă clar că fostul căpitan al roș-albaștrilor va lua deciziile. Cei doi au vorbit doar 10 minute la telefon, înainte ca Elias să accepte oferta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Acum câteva săptămâni a fost un interes. Înainte de a aduce un antrenor, a numi pe cineva, cei din conducere întreabă ce antrenor s-ar potrivi pentru echipă. S-a ajuns la mine, de aceea sunt aici.

Elias Charalambous a dezvăluit cum a ajuns la FCSB

Am lucrat cu antrenori mari, Fernando Santos. Am luat ce a fost mai bun de la antrenorii care m-au pregătit. Filosofia mea este tranziția rapidă.

E un băiat grozav (n.r Mihai Pintilii). Este o echipă foarte bună, cu atmosferă bună. Sunt convins că-mi voi pune în practică ideile. Îmi place să muncesc cu staff-ul.

Îmi place să știu totul. Am văzut multe meciuri. Lupta pentru titlu este strânsă. Am văzut câteva meciuri. Toată lumea trebuie să improvizeze.

Reclamă
Reclamă

Meciul nostru de mâine e important. Apoi ne vom concentra pe următorul joc. O echipă bună (n.r. Sepsi), cu fani. Toate echipele din play-off sunt dificile. I-am studiat. Trebuie să luăm cele trei puncte. Sunt încântat”, a spus Charalambous, într-o conferință de presă.

Gabi Balint, despre motivul aducerii lui Elias Charalambous la FCSB

Gabi Balint a vorbit despre motivul aducerii lui Elias Charalambous la FCSB. Fostul jucător, ajuns la 42 de ani, va fi antrenorul din acte de la echipa la care Mihai Pintilii și Gigi Becali vor lua în continuare deciziile. Asta chiar dacă Mihai Stoica susținuse că cipriotul va avea mână liberă la echipă.

”Nu există nici șanse 1% pentru mine (n.r. – ca Charalabous să facă totul la echipă). Chiar dacă s-ar întâmpla așa, nu aș mai putea să cred. Știi de ce s-a ajuns, până la urmă, la decizia asta? Știu de la cineva din zonă.

Reclamă

Prima dată, patronul n-a vrut să-l aducă (n.r – pe Charalambous), pentru că a mers bine echipa și ar fi vrut să meargă pe mâna lui Pintilii. Dar pentru faptul că Federația a intervenit și a spus că nu se mai poate continua așa, un antrenor român nu mai putea aduce. S-ar fi supus unei amenzi și unei suspendări de doi ani.

Și atunci s-au gândit să aducă un antrenor străin pentru că nu o să-i facă nimeni nimic. Plus că el, venind de afară, nu o să spună nimeni că nu e antrenor principal, așa că s-a găsit soluția asta. S-a discutat cu el, practic asta s-a făcut. Pintilii va conduce tot, dar bineînțeles că patronul face schimbările și echipa, la fel ca până acum”, a spus Balint, citat de digisport.ro.

Charalambous este fost jucător al lui FC Vaslui. Acesta este liber de contract după despărţirea de Doxa Katokopias, echipă din prima ligă a Ciprului. A mai fost antrenor principal la Ethnikos şi secund la AEK Larnaca.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55 4 oct.

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36 4 oct.

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35 4 oct.

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24 4 oct.

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21 4 oct.

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și